78 entry daha
  • polisiye manyağı olarak nasıl atlamışım bilmiyorum bu diziyi ama, çok eğlenceli yaklaşık 1 ay gibi bi sürede sezonu yakaladım 5. sezon 6. bölüme kadar geldim.

    bi csi değil ; bilimsel hiçbi şey yok nerdeyse, bi criminal minds değil ; suçlular çok düz/basit öyle çözerken zeka,ekipman,adam gerekmiyo. psych kadar komedi değil, monk kadar antiromantik değil. body of proof kadar düz mantık/eğlencesiz/yan karaktersiz ve antiromantik değil. rizzoli &isles kadar kadınlı değil `:(heheh)`antiromantik değil yani.

    sonracıma en yakın olarak da mentalist kalıyor. şimdi mentalistle çok benzeşiyorlar : temel olarak kendi işi olmayan-polis olmayan- bi adam gelip polise yardımcı oluyor,çeşitli yetenekleriyle. adam yakışıklı, sevimli, ortam adamı. konular basit ve gözden kaçmış ayrıntılarla çözülüyor. temel farklarıysa sanırım romantizm ve mizah unsuru. malum beckett'la castle arasındaki gerilim diziyi canlı tutan unsurlardan, oysa sevgili mentalistteki soğuk abladan hiç tık yok. tabi bunda patrick jane'in hikayesinin çok hüzünlü olmasının da payı var. sonuçta richard castle zengin, zübbe, egoist, oyuncak arayan bi adam, tabi ki ekranda daha eğlenceli duracak.

    bir lüzumsuz dizi kritiğinin daha sonuna geldik, mentalist seviyosanız izleyin mutlaka, hiç öyle afişindeki gibi ucuz bi dizi değil. ben baya şüpheyle yaklaşmıştım imdb'de görünce çünkü. *

    s05e05i izledikten sonra 1. bölüme döndüm de, nathan fillion yaşlanmasaymış keşke. gerçekten 35le 40 yaş arasında fark oluyomuş. neyse, kendisi her zaman polisiye dizi dünyasının zengin, yakışıklı, kültürlü piç beyaz atlı prensi olarak kalacak yine de.
77 entry daha
hesabın var mı? giriş yap