7 entry daha
  • açıklıyorum " izmirli kızlar güzeldir agaaaa " lafı tamamı ile g.tten sallamasyondur. izmirli kızların güzel olmasının bir kaç nedeni var.

    - öncelikle izmirli olmamaları çünkü nasıl ki istanbulda has 100 - 150 yıldır istanbulda yaşayan istanbullu bulmak zor ise izmir'de de köy kasaba yerleri haricinde 100 - 150 yıldır izmirde yaşayan has izmirli bulamazsınız. izmirli kızların güzel olmasının asıl sebebi göçmen kızların güzel olması'dır. çünkü nereye elinizi atsanız bir arnavut bir boşnak ne biliyim makedon bulgar yada giritli veya selanikli falan denk gelir. en kötü ihtimalle izmirde güzel bulduğunuz bir kızın kanında %25 oranında bu saydığım göçmenliklerden birisi yada ikisi vardır. aynı şey erkekler içinde geçerlidir.

    - para mevzusuna gelince evet izmirde zengin insan sayısı yada gösteriş yapmayı seven insan sayısı diyelim biraz fazla. tıpkı diğer 3 büyük şehirde olduğu gibi. bu yüzden kızlar asla süslenip püslenmeden dışarı çıkmazlar. ciddi söylüyorum akşam tanıştığınız kızı sabahın köründe elinde sigara ile ekmek almaya giderken falan görürseniz tanıyamazsınız.

    - 3.cü ve en büyük etken ise sosyal olmaları. gerçekten izmirde bir çok kızın sosyal çevresi geniştir. bu yüzden birbirlerinden akıl fikir almaları kolaylaşır. hal böyle olunca ortaya çok değişken profilli bir kız çıkar. bu yüzdendir ki izmire başka küçük şehirlerden üniversite okumaya gelipte kız arkadaş yapmak isteyen cengaverler izmirli kızlarla karşılaştıklarında kayaya toslamış gibi olurlar neye uğradıklarını şaşırırlar.

    - izmir kızı ikizler burcu kadınıdır - yay burcu kadınıdır - aslan burcu kadınıdır a dostlar. değişkendir saniyesi saniyesini tutmaz. gezmek tozmak ister. para harcamak en gözde mekanlarda takılmak ister. hiç düşünmeden tekmeyi koyar kıçınıza. izmir kızını aşık etmek - kandırmak zordur. çünkü görmediği p.çlik kalmamıştır zaten izmirde... izmir kızı benzemez daha önce gördüğünüz kızlara... havasındanmıdır suyundanmıdır bilinmez ama izmirin havasını 1 kere koklayan suyundan bir kere içen kız değişir bambaşka biri olur çıkıverir. aslında fazla söze gerek yok... bırakalım sezen abla anlatsın bizlere...

    anlat be sezen abla nasıldır izmirin kızları ?
133 entry daha
hesabın var mı? giriş yap