425 entry daha
  • reklamlar bitince radyoda başlayacak şarkı buna gelsin. ben'e gelsin. sana gelen bana gelsin amk hadi. zira sabahtan beri aklımdan çıkmayarak yeterince kafamı sikti. heheh, kapattım radyoyu, beter olsun it, ne şarkı armağan edeceğim.
    sizdeki de çok acayip uyanmıyor mu bazen? misal ben bugün çok güzel rüyalar içinden çıkıp geldim. sıkıntılı zamanlarda güzel rüyalar daha çok sıkıntı yaratır aslında. ''hasktir gerçek değilmiş'' vurgunu 10 kaş koyu derinliği gücündedir falan. bugün öyle olmadı, şuursuz bir mutluluğun içine uyandım. bu hissi kutlamak için de kalktığımdan beri halil sezai dinliyorum. üşüüüürkeeeehhh diye bir şarkısı var misal o güzel, bir de hayalimin ortasında var falan. iyi yani.
    gece beynimi mi düşürdüm ne yaptım ben? yok, halil abi seni dinlediğim için demedim. ulan halil abi deyince de... neyse.
    uyandım işte ben, böyle denize düşmüş gibi, sahile yakın bir dubanın üstündeymişim gibi, gözümü açmamamın nedeni güneşmiş gibi. uyandım ama, kalktım bile hatta. insana yaklaştığım iki hareket kahve yapmak ve şarkıyı başa almak oldu o zamandan beri de. kahveyi 5 kere, şarkıyı 15 kere yaptım. kafiye olsun diye değil lan, arabada beş evde onbeşe benzesin diye. hihoh.
    sonra da saçımı yıkadım. çalışan kombi diye bir şey var şu hayatta ve çoğunuz buna sahip olduğu için şükretme gereği duymuyor şu an öyle değil mi? allah belanızı veriverir olm lan.
    neyse, su soğuktu ama bu bana ''saç yıkamak saç yıkamakmış olm, normalde sıcak su ile yaptığımız kafa yıkamakmış, saçlar da arada yıkanıyormuş?'' algısını getirdi. (ben benim yaşayacağım farkındalığı da ayrı sikeyim afedersiniz.) kafayı ıslatmadan saç yıkama keyfiiiiiiiii anam zaaa.
    sonra da buraya geldim ben işte. karşısına. küçük üçlü elektrikli ocak. bunu belirtmemin bir nedeni var tabi, bu aletten nefret ediyorum. sebebini söylemeyeceğim çünkü ben bile inanamadım henüz. o kadar arabesk ve acılı ki yalan atıyormuşum gibi, uyduruyormuşum gibi geliyor resmen lan.
    bence zenginlik insanın sarışın olmasıdır bu arada.
    ben şimdi saat 6 gibi biraz dışarıyı seyredip gözlerime siyah kalem çekeceğim. beni oluştururken gözler önemli. bir süre de o şekil dışarıyı seyretmeyi planlıyorum. sonra kahve yapar şarkıyı başa alırım. planlar, amaçlar falan bunlar da hep önemli.
    biraz bağdaş kurar yere otururum. yetenekler önemli demiş miydim?
    sonra bir çorba içerim. beni beslemek en önemlisi.
    yürürüm biraz, hareket eder, değişirim. belki caddenin başındaykenden çok farklı bir ben olurum sonunda. değişim önemli.
    kaldırıma oturur içerim belki biraz. her oturduğum yere biraz irade, bir tane de boş şişe bıraka bıraka devam ederim içmeye.
    hepsini bitirene kadar içerim, otokontrol diye bir şey el sallar o esnada içerden, onun da götüne boş bira şişesi sokup yolladıktan sonra yürümeye devam ederim. azim önemli.
    sonra da içimden halil sezayi şarkıları söyleyerek horon oynayıp ağlamak gibi bir planım var, hadi çıktım, ben'i oyalamayın.
370 entry daha
hesabın var mı? giriş yap