3 entry daha
  • klibinde çok önemli detaylar barındıran belkide hayatın anlamını içeren şarkı..

    klibinin yorumunu yaparsak,

    teyzemiz eskitilmiş kot üzerine aldığı bir kıyafeti geçirmiş onun üzerinede uzun sallanmalı kolyeler geçirmiştir. klibinin ilerleyen safhalarında o kolye ve bileziklerle atraksiyonlara girmiştir. şimdi klibin en can alıcı yerinden bahsedeyim. klibinde bir yerlerde klüp tarzı bir yerde bally çekmiş gibi danseden yıldız tilbenin arkasında çılgın gençler dansetmektedir (bkz: cilgin atiyorum cilgin cilgin). ve o dansedenler arasında gri tişörtlü saçları dik bir kardeşimiz dudaklarını kıvırmış "heyo heyo nasıl eğleniyorum tadından yenmez" şeklinde sanki massive attack konserindeymiş gibi dansetmektedir.
    işte o kardeşimiz hayatın anlamını çözmüştür... yıldız tilbenin şarkılarından bile uçacak kadar tad almayı öğrenmiştir.o kiişiyle kontak kurulup nasıl başardığı öğrenilmelidir.

    şarkının yorumuna yaparsak,
    sanatçımız aldığı esrardan, eroinden midir bilinmez bir takım ses oyunları yapmaktadır. belli ki içinden geldiği gibi atraksiyonlar yapan bir sanatçımız olan tilbe hanımefendi bu şarkısında hadeeeeeeeeee, hey hey hey gibi efektler vermektedir. belli ki ses teknisyeni kasmış..

    şakayı bir yana bırakırsak ciddi anlamda sinirlerimi bozan, olmamasını dilediğim, param olsaydı rüşvetle söylettirmeyeceğim bir şarkıdır.

    (bkz: icimdeki kusma arzusu bambaska)
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap