316 entry daha
  • hayatımı değiştiren çağrı oldu.

    yaklaşık 2 sene evvel telefonuma +5369874535678854596ccyt numara çağrı attı. hemen geri döndüm. bir baktım ki taş bir hatun*. titrek bir sesle "maraba" dedi. ben de " ve aleyküm selammm" dedim. "benim adım karolin seni feysten gördüm çok beğendim ve aramak istedim" dedi. aslında feyste telefon numaram yok ama kız aşık olmuş işte demek ki sebat edip bulmuş bi şekilde. "tabi tanışalım, nerdesin? ben oraya geleyim" dedim. o da "ben bulgaristan'dayım, sen gelemezsin. bana 1000 euro yolla ben hemen gelirim" dedi. cepte o zamanın parasıyla 50 euro falan var. ama kafam attı bir kere. kız aramış beni, aşığım diyor. erkekliğin kitabında yazar mı lan kıza hayır demek!

    döndüm eve, girdim anemin odaya, bileziklerin yeri belli zaten. köyden getirdiğimiz döşeklerin altında. soktum elimi, en az 8-10 burma bilezik var. çaktım üç tanesini ver elini kuyumcu. o zamanın parasıyla 2000 euro para. yolladım 1500'ünü kıza. kadın haliyle ihtiyacı olur dedim. 500'ünü de arkadaşlarla ezdik zaten. o zamana kadar siftah yok bende. kız gelince rezil olmayalım diye laleliden iki hatun kapattık. bu hikayeyi de sonra anlatırım. kapattığımız karılardan biri aşık falan oldu bana. annesi hastaymış rusya'da. paraya ihtiyacı varmış. o yüzen çalışıyormuş. "çek çıkar beni bu hayattan" dedi. delikanlı adamız tabi. kadın kısmı ihtiyaç sahibi oldumu karşılamak lazım. attım ona da 1000 euro. neyse, anlatırım bu hikayeyi de bir ara...

    ne diyordum... parayı yolladım karolin'e. arkadaş, bulgaristan nasıl bir ülkedir. yemin ediyorum size üç kere para yolladım, hiç biri kıza ulaşmadı. sonunda babamla da papaz oldum. ilk iki seferde anam idare etti. ana yüreği tabi... üçüncüyü de yollayınca babama söylemiş. benim babalık da biraz terso adamdır. gece eve bir döndüm, elinde kalas, beni bekliyor. bir daldı bana... neyse bunu da sonra anlatırım.

    bulgaristan patlak ülke arkadaş! sistem çökmüş, yolladığım para yok ortada. kız perişan. illa da gelecem diyor. artık en son dayadım gırtlağıma bıçağı "ana" dedim, " ya bana para bul, ya da kıyacam canıma". iki gün sonra getirdi anam 3000 euro daha. kefen parasıymış. çaktım ağa parayı yine. ama bu sefer kızın adresini de aldım. dedim "bu sefer de gelmezsen ben gelecem". bu arada ayıptır söylemesi yengeniz bana 4-5 resim yolladı. suyu bildin mi? aha kız su gibi arkadaş! bir dönem playboy mu ne öyle bir yerde çalışmak zorunda kalmış, bütün resimlerin altında www.playboy.com yazıyodu o yüzden. neyse, 3-4 hafta sonra bu geldi. laleli'de bir otele yerleşmiş. bacardi isminde bir barda buluştuk. yalnız yolladığı resimdekilerle hiç alakası yok. o resimleri fotoşokla değiştiriyolarmış zaten. yemin ediyorum daha güzel. gittik bir otele... ver allah ver, ver allah ver. sabaha uyandım yanımda yok. cebimde 500 tl vardı, onu da almış. akşama doğru aradı. gece yarısını geçe telefon gelmiş, apar toplar bulgaristan'a dönmüş. kuzeni trafik kazası geçirmiş. bunlarda aile ilişkileri çok önemli.

    şimdi işin koptuğu yere geliyorum. yengeniz bizim otel olayından on ay sonra geldi. karnı burnunda. altı aylık hamileymiş. kısmetse 1-2 aya evleniyoruz. bizim mallar da "öyle şey olmaz, matemetiğin de mi yok? bu çocuk senden olamaz" falan diyolar. anam devamlı ağlıyor, babam desen alkole verdi kendini. ulan kadın zaten benden evvel bir kişiyle birlikte olmuş. onda da çok gençmiş. başkasıyla birlikte olmadıysa nasıl çocuk benden olmasın?

    son olarak geçen hafta emniyetten aradılar. benim numaradan subayın birini arayıp küfür etmişler. beni daha sonra arayabilmeleri için 500 kontör yollamam gerekiyormuş. neyse , onu da yolladım. allah şükür arayan soran yok. her halde yanlışlık olmuştur.
83 entry daha
hesabın var mı? giriş yap