• annemizle babamızla, eşimizle dostumuzla, bir büyüğün, bir dostun, bir akrabanın evine misafirliğe gideriz.
    gideriz de, neden evden çıkmadan mideye kuru fasulyenin ustune kapuska yiyip üstüne de şeftali kompostosu zerk ederiz? yaa, işte..

    şimdi,
    misafirliğe gidileceğini bile bile abur cubur beslenip, evde de parkeye mermere çıplak ayakla basanlar.. dübüründeki basınç konuk olacagı evin paspasında aklına gelenler.. sözüm size. vakit fırsatçılık ve strateji vaktidir.

    ilk olarak tuvalette bu ihtiyacı gidermeyi dusunenler olabilir, aman. evdekiler için tuvaletten en son kimin çıktığını bilmek çok da zor olmayacaktır. bu acıdan tuvalette guvende değiliz.

    sakın ola tutmayı falan aklınızdan gecirmeyin. zira o cok guvendiginiz götünüz, babanızın evsahibinin henuz ilk "bir cay daha alır mıydınız"ına "zahmet olmazsa" demesiyle beraber caresizce bitap düşecek, kasılmaktan harap olacaktır.bir kere, tutmayacagız. bu altın kural! inançlı olmalıyız. bugun burda bu evde osuracagız !!.. hep bir agızdan tekrarlıyoruz neymiş??

    - "bugun burda bu evde osuracağız" !!.. alnımıııızda bilgilerden bir çeeleeenkk, nura doğr

    arkadaşlar sakin. sırası değil. henuz başarmış degiliz.
    şimdi, madem ki tutmayacagız, o halde başkası salmış süsü vermek gerekir.

    ilk olarak gidip bir kanapeye oturun. bakın dikkat, koltuk değil. bir sure sonra kıcınızı kanapenin içine iyicene gömerek, sessizce ve acele etmeden sabır ile salmaya başlayın.
    biraz bekleyin, hatıranız kanapeye nufuz tamamen etsin. sonra da kalkın tuvalete mi nereye giderseniz oraya gidin, bir biçimde ortamı terk edin ve kendinizi unutturun. kokunun yayılması kanapenin yaşı, modeli ve kalitesine göre yaklaşık 1.7 ila 6 dakika arasında bir sure alacaktır. burun kıvırmayın, aslında bu gibi durumlar için "dakika" uzun bir kavramdır, bu kadar sure sonra kimse sizin osurdugunuzu dusunmeyecektir. hem zaten siz orada degilsiniz ki dakkalar once kalktınız?..
    büyük ihtimalle suç kanapede yanınızda oturan kişide kalacaktır. hele ki, siz kalktıktan sonra uyanığın biri gelip oh ne guzel ısıtmış diyerek boşalttığınız yere oturursa, hiç şansı yok. zafer sizindir. şimdi o kişiyi "ne yaptıgını biliyorum" dercesine ve ayıplayan bakışlarınızla rahatsız ederek istediğiniz gibi eglenebilir, sıkıcı misafir gezmesini eglenceli hale getirebilirsiniz. oh be kardeşim, neydi o öyle. dübürlere özgürlük.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap