26 entry daha
  • daha 2 gün önce yazmıştım bloğa şu yazıyı;

    http://cigdemkarakus.blogspot.com/…nlar-cehape.html

    bugün de melike erdem sabim' e gelen şikayet üzerine savunmasını verdi ve intihar etti. sağlıkta dönüşüm politikaları ile ilgili zaten yazdım yazacağımı da, kimi kime şikayet ediyoruz. başbakana sorsak 'sağlıkçılara şiddet uygulayanlar cehape dönemi nde ülkemize zorla getirilmiş diyecek nasılsa.

    asıl komik olan, sabim denilen şikayet hattının herkese açık olması ve bunların herhangi bir süzgeçten geçirilmeden işleme konulması. herkesi kendiniz gibi sanmayın. sabim'e yapılan şikayetler genelde şöyle:

    'doktor ayağımdaki çorabı çıkarmadı'
    'hemşire gülmedi'
    'ultrason çekmediler '(pelvik us için idrara sıkışık olması gerektiği defalarca anlatıldı'
    'kalbimde anten var, şimdi de çekmiyor' şikayetiyle gelen hasta doğal olarak ameliyata alınmaz. vay efendim neden alınmadı'
    'çocuğumun dişini çektirdim, eve gittik, o gece altını ıslattı'
    'moralim bozuk' şikayetiyle gelen hastanın moralinin istenilen düzeyde düzeltilmediği
    'tomografi çektirdikten sonra eve gelip reçel pişirdim. reçelin rengi siyah oldu. bu tomografiden aldığım radyasyonla ilgili olabilir mi?

    sabim'e giden şikayetler süzgeçten geçirilmeden idarece savunmanız istenir. ben de kendi kendimi sabim'e şikayet edeceğim. 'acil'de çalışan çiğdem pi sayısını 3 almadı, halbuki 3,14 alması gerekiyordu, zoruma gitti' diye. sonra gidip savunmama 'önceden buraları hep dutluktu' diye giriş yapıp, başlayacağım anlatmaya. hayır yani, dinsizin hakkından gelecek imansız arıyorsanız bilelim.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap