148 entry daha
  • sıkı bir apple kullanıcısıyım. ilk çıktığından beri iphone kullandım yıllarca, jailbreak bile yapmadım iphone'uma. herhalde app strore a 100-200 dolar arası yatırım yaptım. bilgisayar olarak da, iş yerinde imac evde misler gibi hackintosh kullanıyorum. lakin gelin görün ki iphone 5 sonrasi resmen hayal kirikliğindan ne yapacağımı şaşırmış durumdaydım. bu alet imdadıma yetişti desem yalan olmaz. 3gs'den kendisine geçiş yaptım.

    jailbreak yapılarak iphone da gelişmiş kabiliyetlere sahip olamıyor mu oluyor, lakin donanımsal olarak bu küçük biraderimiz yine koşuyu önde götürüyor. en basitinden; 3100'lük pil ile ben 30 - 35 saat rahatça mobil deneyim yaşıyorsam olmuştur bu.! beni rahatsız eden sadece dandik plastik kaplama oldu, gerçi samsung bu dayanıklılık üstüne çok eleştiri almış olacak ki geçenlerde bir video sürdü internet ortamına, note 2 lerin stres testini yayınladılar, çok başarılı ama yine de ben ilk defa bir mobil cihaza kılıf aldım. spen i kullanmaya başlarsanız ve alışırsanız gerçekten hayat kurtarıyor. post it kullanımına son verdim ben çalışma düzenimde mesela...

    iş deneyiminde ise şöyle bir örnek vereyim; kendisine tabletler için hazırlanan photoshop touch sorunsuz yüklenebiliyor ve çalışıyor. 9 layerlı bir iş yaptım kendisi üstünde bana mısın demedi. bunu yaparken de arka planda torrent'den the walking dead'i indiriyordu... e şimdi ben ne yapayım iphone 6'yı mı bekleyeyim?
865 entry daha
hesabın var mı? giriş yap