12 entry daha
  • insülin diabet hastalarında hayat kurtarır ancak illa ki iğne olarak uygulanması gerekir; protein yapısındadır ve sindirim sistemini geçemez. sindirim sisteminiz bu değerli proteine de öküzün baldırında bulunan miyoglobin muamelesi uygulayıp paramparça eder; aminoasitlerine ayırır. ağız yoluyla alındığında çoğu kompleks molekülün kaderi de buna benzer; yıkım veya sıçmıkla atılım...
    arıların ürettiği bu maddenin hangi bileşiği, kilograma kaç mili veya mikro gram alındığında, hangi yolla alındığında, hangi mekanizmalar ile etkili olur, toksik dozu nedir soruları yanıtlanmadıkça sadece iyi bir pazarlama başarısı olarak anlatılabilir. bu yöntemle kola içince mutlu olacağınızı veya x şampuanını kullanınca saçlarınızın acayip seksi olacağını da söylerler.
    ayrıca bu bilgilerin çift kör, üstelik de güvenilir kurumların yaptığı, güvenilir dergilerde çıkmış kaliteli çalışmalarla ispatı gereklidir. (bkz: kanıta dayalı tıp) yoksa bilimsel diye diye iterler oranızı buranızı. ha siz her bilimsel denilene tapmaya devam edin isterseniz.
    şüphe ne güzel bir kelimedir şüphesiz ki!
201 entry daha
hesabın var mı? giriş yap