9 entry daha
  • uzun bir süre çok yüksek dozda antibiyotik kullanmamdan (3 yıl gunde 2000 mg) dolayı yüzümde siyah nokta sivilce vs oluşmuştu. ve ben dünya para verip saçmasapan nemlendirici kremler falan kullanan klasik türk tipi aptal bir sarışın idim. dermatologa gittim ve kendimi teslim ettim. adamın ilk dediği şey bütün o kozmetikleri at yüzünü sabah ve akşam gliserinli sabunla yıkayacaksın, yüzünü istediğin kremle nemlendir sabahları yıkadıktan sonra azeldan krem akşam ise isotrexin süreceksin. ve günde 2 adet aknetrent. şu an tedavinin 3. günündeyim. beyaz tenim olduğundan hafif kızarmaya başladım bronzlastırıcı allık alırım lan nolcak kafasındayım. yalnız depresif falan yapıyormuş insanı artık önüme gelene azarı kayarım o da olsun o kadar. gün be gün yazarım aknetrent dostları. saglıcakla kalın. bi de su siyah nokta sivilce olayı olmaz tam reglin gelmek üzereyken coşar ya ona kıl olmaktayım.

    edit: 14.12.2012: ilacın 11. günündeyim yüzüm pul pul soyuluyor, herkes hasta mısın diye soruyor, fondotonle sıvıyorum yüzümü. dudaklar da habire kuruyor. hadi bakalım devam kullanmaya.
    09.01.2013 : ilacın 5. haftasındayım dudaklar kuruyor bepanthen merhem kullanın sadece o işe yarıyor. bide kuruduğu için arada şişiyor çok kötü durmuyor aysun kayacı gibi işte. (allahım ne günlere kaldık yarabbim) yüzümde sivilceler çıktı. umarım geçer.
124 entry daha
hesabın var mı? giriş yap