6 entry daha
  • klasik romantik komedi filmlerinden olmayan, hayata fantastik bile olsa gercekci bir bakis acisiyla yaklasan, eglenceli, surukleyici, duygusal, harika film. nicholas cage her zaman oldugu gibi harika bir oyunculuk sergilemis; hayati cozdugunu, anladigini zanneden, bu nedenle kor oldugundan renkleri yok sayan insanlarin gercek renkleri ve gun isigini gorunce gozlerinin kamasmasini ve saklanmak isteyislerini anlatan bir masal yaratilmistir.
    kendisini dunyanin merkezi olarak goren, kendisiyle ilgili her seyi evrenin yaradilis sebebi olarak anlamak isteyen, her konuda her seyden emin oldugunu zanneden birinin bile tepetaklak olabilecegini, aslinda kesin olan bir sey olmadigini, en emin oldugunuz seyler konusunda yanildiginizi gosteren bir filmdir bu.
    duygusal komedi sevmeyenler de sever. sonucta duygusaldir ama komedi degildir. hayatin en basit yonune fantastik bir bakis denilebilir. ve en basit ve en sade olan seylerin aslinda en onemli olan seyler oldugunu anlatir.
    film bittiginde kendinizi arinmis hissedersiniz; hayatta neyin sizin icin en onemli oldugunu sorgularsiniz. bu nedenle bile olsa izlenmesi guzel bir filmdir.
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap