7 entry daha
  • "teknik terim kullanayım ki saf zannetmesinler" kafasındaki cnn türk sunucusu. konuşmalarının arasına bol bol mesleki düzeyde ekonomik terim sıkıştırıyor. her gün o kadar çok şey söylüyor ve söyledikleri günden güne o kadar farklılık gösteriyor ki, programı bir hafta boyunca seyrettiğinizde haftanın sonunda aklınızda kalan koca bir hiç oluyor. üşenmeyip bir haftalık programını kaydedicem ve aynı gün seyredicem, o zaman bu "hiç" daha da aşikâr olacaktır.

    gerçi bu durum türkiye'deki ekonomi programlarının tümü için geçerli. karman çorman bir enformasyon bombardımanı yaratıp insanların hiçbir şeyi net şekilde anlamasına müsaade edilmiyor. bugün ak, yarın kara, ertesi gün pembe, hafta sonunda gökkuşağı. bir ülke ekonomisi bir hafta içinde ne kadar değişebilir yahu? medyanın sürekli olarak gündemi meşgul edip kafaları karıştırma çalışmalarının ekonomi birimi diyebilirim bu hanımın sunduğu parametre adlı program için.

    bir de emre alkin çıkardı bunun programına geçen sezona kadar ki akıllara zarar. bir gün euro'ya, ertesi gün altına, sonraki gün dolara yatırım yapın diyebiliyordu. haftasonu geldiğinde yatırımı olduğu gibi bırakmak daha iyi diye düşünürsünüz, o derece.

    ayrıca nasıl bir botoks yaptırıyorsa yanakları devamlı olarak şişiyor, sesi değişiyor ve kafası bedenine oranla büyüyor devamlı.
1165 entry daha
hesabın var mı? giriş yap