• son yillarda mikrofon üretiminin yani sira kulak içi kulaklıklara da el atmis olan shure'un fiyat-performans acisindan en basarili ürünü.

    earphonesolutions, cnet ve head-fi gibi önde gelen audiophile sitelerinde en cok övülen ürünlerin basinda geliyor. orta ve yüksek frekansta kristal berrakliginda ses sunmasinin yani sira dengeli baslari en cok övülen özelliklerinden. ses kalitesi kesinlikle kendi fiyat seviyesinin cok cok üzerinde. üstelik kullanilan malzeme 600$'lik shure se535'in malzemesiyle tamamen ayni. ve bu ücret seviyesindeki bir cok kulakligin sunmadigi "degistirilebilir kulaklik kablosu" özelligi de var, yani kablonun basina gelebilecek olasi bir sanssizlikta kulakligi cöpe atmak yerine sadece kablosunu degistirebilir, shure'larinizi kullanmaya gönül rahatligiyla devam edebilirsiniz.

    bir diger cok övülen özelligi ise sagladigi konfor. tavsiye edildigi gibi kulagin arkasindan sarilarak kullanildigi takdirde özellikle spor yaparken müzik dinleyen insanlara büyük bir kolaylik saglayacaktir bu kulaklik. olasi bir kabloyla temas durumunda da kulaginizdan cikmasina veya kaymasina/hareket etmesine engel oluyor bu kullanis sekli. su an piyasadaki en konforlu universal-fit kulaklik diyebilirim kendisi icin.

    100 dolarlik fiyatinin cok cok üstünde bir kaliteye sahip, artik yavas yavas high-end kulakliklara gecmek isteyenler icin ideal bir basamak olusturacak bu ürünü alin, tavsiye edin.

    daha cok bilgi icin;
    http://www.shure.com/…215-sound-isolating-earphones
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap