1 entry daha
  • baştan aşağı spoiler ona göre.

    her ne kadar romantik komedi olsa da ben bu dizideki dostluklara bayıldım. bu yüzden çiftlerin durumundan ziyade baştaki kısa geçmiş bölümleri favorim oldu. eşek kadar halleriyle lise zamanlarını canlandırmaları komik olsa da dostlukları, gelişme şekli ve finalde ortaya çıkan başlangıcıyla birlikte harikaydı. içlerinden en çok sigarayı bırakma mücadelelerine ve kim do jin'in vardığı noktaya güldüm.

    ne gururmuş arkadaş. hani gariptir tam da gurur sayılmaz çünkü çoğunlukla kimse düşüncelerini saklamıyor çatır çatır söylüyorlar, karşımdaki aklımı okusun diye bekleyen yok. ya da gayet şebek hallere düşebiliyorlar. utandığı çekindiği için geri adım atan yok. misal kim do jin ayakkabıları hatırlamıyormuş şakası yaptığında seo yi soo kafasını kuma gömmek yerine benim gibi saf birine nasıl bu şakayı yaparsın diye patlayabiliyor.

    fakat kim do jin ve seo yi soo arasındaki sorunların çoğu zorlamaydı bence. keza se ra ile tae san arasındakiler de. asıl zor olan choi yoon ve mi ari'nin durumlarıydı. o kızcağız da ne ağladı be. daha sonrasında bir secret garden esintisi olarak sürekli oska'ya benzettiğim lee jung rok ve park min sook geliyor. park min sook'a yer yer çok üzüldüm. gayet hayran olunası bir hatundu. özellikle benim kandığım numaralardan birine kanmamasını çok takdir ettim. lee jung rok'a kızmakla birlikte çok güldüm. keşke bir bebekleri olsaydı.

    yalnız en şaşırdığım şey hani bilmiyorum altyazıda tam ifade edilemedi mi ama ortak ilk aşklarının çocuğu colin gelip de biriniz benim babamsınız dediğinde herkes cidi ciddi kendinden şüphelendi ve bir kişide çıkıp mümkün değil ben annenle fiziksel bir temas yaşamadım demedi ya la. harbiden ortak (!) aşkmış yani.

    karakterler dostlukları ve doğallıkları kadar tepkileriyle de çok eğlenceliydi. birbirleri için girdikleri haller (içkiler içilmiş ve çerezlerden yenmiş olacak), kalıplaşmış teselli şekilleri (sana görücü usulü randevu ayarlayayım mı), birbirlerini satışları, yüzsüzlükleri (evinize gelir tüm havluları kullanırım), kenetlenmeleri, her koşulda daima önceliği dostluklarına vermeleri, hemen toplanabilmeleri, hemen arazi olabilmeleri... saymakla bitmez bu dört erkek çocuğunun naneleri. kadın karakterler de gayet güçlü ve kendi ayakları üzerinde durabilen tiplerdi doğrusu. üstelik finali de çok tatlı yapmışlar hayret. hem mutlu son, hem doğru düzgün bağlanmış. birer saatlik 20 bölüm boyunca keyifle izlemelik bir dizidir nitekim.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap