7 entry daha
  • şimdiye kadar gittiğim en eğlenceli konserdi. böyle bir organizasyonun en azından yakın tarihte bir daha gerçekleşeceğini düşünmüyorum, bu yüzden kendimi çok şanslı hissettim. iki sahnenin ortasında bir manga'ya bir athena'ya dönerek şarkılara eşlik etmek sanırım en eğlenceli kısmıydı.

    şimdi her iki grubu da severek dinleyen biri olarak hangisi daha iyiydi kısmına girmek istemezdim ama adamlar dansöz çıkardı lan, mehteran takımı çıkardı, manga'nın cevapsız sorularını oynaya zıplaya söylettiler bize o yüzden kendime engel olamıyorum. ama şunu da belirtmek isterim ki bu organizasyonda athena'nın yanına en çok yakışacak grup da manga'ydı. galvanize cover'ı bizi bizden aldı.

    ayrıca athena'nın elektronik tarzını da heyecanla bekledik ve gerçekten güzel olmuştu. bak şimdi bir daha düşündüm, bildiğin bu konserde çılgınlar gibi eğlendik.

    tek kötü yanı bence rauntların bitimiyle konserin de bitmesi oldu. ne bileyim, çok kısa sürdü sanki, tadı damağımızda kaldı. isterdik ki manga athena'nın sahnesine gittiğinde biraz daha söylesinler. athena konserlerinde biz yorulup susana kadar söylerdi.

    bu arada alp kırşan'ın da bu organizasyonda yer alması iyi olmuş bence.

    emeğinize sağlık.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap