8 entry daha
  • rakipsiz olduğuma inandığım durum.

    hiçbir işte dikiş tutturamamak, ya da ne bileyim sürekli otobüsü 1 dakika ile kaçırmak falan gayet sıradan olaylar benim için. gerçek "doğuştan cenabetlik" nedir birkaç örnek vereyim ;

    *doğumumdan birkaç gün sonra, evimiz kendi kendine yıkılmış. nasıl olur falan demeyin. ev bildiğin yıkılmış işte. yokuştaymış zaten, evin tuvaleti yola dökülmüş. çocuk kısmetiyle gelir diye bir söz vardır (çeşitli varyasyonları da var bu sözün) işte ben de cenabetliğimle gelmişim.

    *evimizde ortalama 5-6 senede bir akrep görünür. bu akreplerden biri baş havlumdan çıktı. hem de başımı kurularken. 6 yılda bir görünen akrebin baş havlusuna gitmesi, benim tam o sırada banyo yapıyor olmam kaç milyonda bir bir ihtimaldir acaba.

    *akserliği yaptığım yer tam olarak türkiye'nin güneydoğu ucu. yani tam ucu. öyle ki, karşı dağlar türkiye'ye ait değildi. oraya da yanlışlıkla gönderilen bir avuç k.d. askerden biriydim. o dönem 100.000 tane kd asker gittiyse askere, şanslı 5 kişiden biriydim. sonra millet gelir burada askerlik şöyle zordu, böyle berbattı diye atıp tutar. ulan ne yaşadın da zordu diyorsun. karanlıkta g3 tüfeğiyle bjk-fb derbisini tartışan, tüfeğin fb'li olduğunu iddia edip uçurumdan aşağı fırlatan adamlarla nöbet tuttum.

    binlerce farklı cenabetliği yazıp da laf kalabalığı yapmaya gerek yok. gevezeliğim tuttu, en basitinden dün yaşadığım olayı anlatayım son olarak. metro'daki yürüyen merdivenlerin başındayım. merdivenler de epeyce uzun. aşağıda tramvay bekliyor ama eminim ki tam bineceğim sırada tramvay hareket edecek ve binemeyeceğim. ben yavaş yavaş iniyorum merdivenlerden aşağıya. metro'nun kapısı gidene kadar kapanacağı için gidip bankta oturdum. amacım diğerini beklemek. 1 dakika olur kapılar kapanmaz, 2 dakika olur kapılar kapanmaz. bu sırada metrodaki bazı yolcular da bu durumdan rahatsız olacak ki o durakta inmeye başladılar. 3. dakikada daha fazla dayanamadım ve ayağa kalktım. sanki kapıları kapatan butonun üstüne oturmuşum gibi, ben ayağa kalktım ve kapılar kapandı.

    eğer marduk gerçekten birini sikmek için gelecekse, işte o kesin benim.
hesabın var mı? giriş yap