2 entry daha
  • insanı sadece kendisi kullanıyormuş da, yeterli alışveriş yapamadığı için firmayı zarara sokmuş hissiyatına gark eden mamüldür. arkadaş ne istiyorsunuz benim yediğimden içtiğimden, ne derdiniz var da zank diye kesiveriyorsunuz satışı. insan bir haber verir, icabında yapabileceğimiz kadar stok yapardık. işin kötüsü bu ürünlerin yerine yenisini de koyamayabilirsiniz uzun zaman.
    önce çocukluğumun takıntısı bisküvi adam, sonra schweppes melon ile ayırdılar yollarımızı. derken geçenlerde bim'de satılan karlıtepe elmalı sodayı bulamaz oldum. bir de komşufırının kepekli baget ekmeği. yahu fırınınızdan aldığım tek bir ekmek vardı onu da tamamen tedavülden kaldırdınız, tasası bana düştü. gelme deseniz gelmezdik, eşi dostu yollardık ekmeğe.
    bazen de evsafı değişenler var: mavi jeans'in ziftt adında zift gibi katran karası bir pantolonu vardı. hem şık hem rahat, hem de renkleri inanılmaz kalıcıydı giy allah giy 3 yılda açamadım rengini. bir ara bulamadık daha sonra arka cepleri böyle yuvarlak desenli falan, eski tarzından çok uzak bir görüntüyle geldi karşımıza, kabullenemedim...
4895 entry daha
hesabın var mı? giriş yap