5 entry daha
  • karşıyaka spor kulübü için adım atmış, mhk başkanına mektup yollamış chp izmir milletvekili.
    haber: http://www.yesilkirmizi.net/haberdetay.asp?id=8250
    --- spoiler ---

    “karşıyaka’nın 10 puanı gasp edildi.”

    sayın zekeriya alp,

    ttf merkez hakem kurulu başkanı,

    bir siyasetçi olarak bugüne kadar siyasetin spora bulaşmaması için elimden gelen gayreti gösterdim ve göstermeye devam edeceğim.

    ancak önce bir izmirli ve sonra da izmir milletvekili olarak uzun süredir izmir takımlarımıza yapılan haksızlık iddialarına şahit oluyorum.

    izmir takımlarımızın tümünün kalbimizdeki yeri tartışılmaz, ancak son günlerin gündemini karşıyaka’nın yaşadığı haksızlıklar işgal ediyor ve ben karşıyakalı hemşerilerimin yaşadıkları haksızlıklar karşısında artık daha fazla sessiz kalamam.

    bank asya 1.liginde top koşturan, armasında türk bayrağı taşıma onuru mustafa kemal atatürk tarafından verilen izmir’in 100 yıllık çınarı karşıyaka, ligin 5.haftası sonunda topladığı 13 puanla en yakın rakibinin 3 puan önünde lider olmuştu. ancak bu haftadan sonra yapılan hakem hatalarıyla karşıyaka’nın 10 puanı gasp edilmiş ve 1. devreyi 25 puanla 8.sırada tamamlamasına neden olunmuştur. hakem hatalarıyla haksız yere kaybettirilen 10 puan olmasaydı karşıyaka 1.devre sonunda 35 puanla en yakın rakibinin 4 puan önünde lider olacaktı.

    “karşıyakalılar hak ve adalet arayışındadır.”

    sayın başkan,

    bunun üzerine karşıyaka yöneticileri hakemler yüzünden uğradıkları “10 puanlık büyük haksızlığın” giderilmesi için size başvurdular ve elindeki delilleri, belgeleri, görüntüleri, haberler ve yorumları size sundular.

    siz ise daha inceleme yapmadan, “inceleyeceğim, cd’leri izleyeceğim, belki bazı hatalar olabilir, ama kasıt aramayın!” dediniz. zaten karşıyakalılar da kasıt veya suçlu arama peşinde değiller, hak ve adalet arayışındalar. hakkı ve adaleti iade etmek, varsa suçluları cezalandırmak sizin göreviniz.

    bana düşen de vekili olduğum insanların hak gaspına uğramaları halinde kamuoyu nezdinde gerekli girişimlerde bulunmaktır.

    bu konuda başkanlığınızın gerekli incelemeleri yaparak, türkiye spor kamuoyunu aydınlatacağını umuyorum. saygılarımla. 25.12.2012

    dr. aytun çıray
    --- spoiler ---
158 entry daha
hesabın var mı? giriş yap