5 entry daha
  • hatırlamayan kişinin bu şarkıyı gerçekten hatırlamak isteyip istemediğinden şüphe ettiren tariflerdir. şarkılarla da kısıtlı değildir, hatırlanamayan filmleri tarif ederken de aynı saçma sapanlıkla karşılaşılabilir.

    -çocukluğumda çok popülerdi. kıpır kıpır bir şey. (çocukluğun ne zamandı? 60'larda mı? 90'larda mı? iki üç sene önce mi?)

    -acayip hüzünlü bir şarkıydı, ne zaman dinlesem gözlerim dolardı. (senin neye hüzünlendiğini biz nereden bilelim? türkü mü, rock mı, klasik müzik mi? en azından bir tür belirtseydin)

    -savaş filmiydi. naziler vardı. uçakla bomba falan atıyorlardı bir şehre. esas oğlan da sürekli kahramanlıklar yapıyordu, sonunda da kötü adamı bu öldürüyordu zaten. eski gibi. (yahu geçen sene çıkan şeye eski denilen bir çağda yaşıyoruz, daha kesin bilgi versene! ama haklısın, nazi konulu savaş filmi demişsin. öyle kaç tane film var ki? hemen buluruz)

    -çok güzel bir kadın söylüyordu, şarkının içinde sürekli love kelimesi geçiyordu. (emin ol "love" temalı şarkı söyleyen tek güzel kadın odur)

    -geçen gün radyoda duyduğum, hareketli bir şarkı. (hepimizin aynı anda aynı radyoyu dinlediğimizden emin olabilirsin, için rahat olsun, bulucaz o şarkıyı)

    -dizide bir çocuk vardı, en büyük özelliği sürekli kaykay'a binmesiydi. kesin hatırlarsınız. (hatırlamaz mıyız hiç. büyüdü sonra o çocuk. tony hawk's pro skater diye oyun yaptılar adına)

    -uzaylı muzaylı bir dizi vardı. dünyada yaşayan uzaylılarla ilgili. her bölümde farklı konu işleniyordu. (çok orijinal bir konu, kesin hemen bulunur, merak etme)

    -ya bi' çizgi film vardı, hayvanlar konuşuyordu, maceradan maceraya koşuyorlardı. bi' tane kötü karakter vardı, hep bunlarla uğraşıyordu. (geliyor terlik)

    -bi' şarkı vardı hani, önce çok yavaş başlıyor, sonra birden patlıyor, uptıs cıptıs diye ritmi vardı. çok güzeldi ya, kesin bilirsiniz. (oğlum bak git)

    -hani bir çocuk vardı, köpeği vardı bunun, sürekli ablasıyla kavga ediyordu. çok komikti ya. (bak hala)
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap