33 entry daha
  • vatandaş program yazıyor linkini her yerde veriyor. cep telefonuna uygulama yapıyor, uygulama mağazasında bedavaya yayınlıyor. oyun yapıyor, internet sitesinde yayınlıyor. navigasyon hazırlayıp en azından 30 gün bedavaya kullandırıyor. hatta adamlar telefonlara yeniden rom yazıp, hemen hemen her modele uyarlayıp hatta güncellemeleri için onlarca sunucu kurup hizmet veriyor. girip sitesine her türlü romu indiriyosun. forumlarında kendi buldukları 235235 çözümü geziyosun. sorun yok. aklına gelen her şey açık. kenarda bit kadar reklam. hepsi bu. misal cyanogenmod ve xda-developers forumları.

    ardından bizim türk forumlarına giriyorsun, aman yarabbi. kendi sunucusuna bile koymadığı ücretsiz uygulamayı indirtmek için seni her yeri reklam dolu foto galerisine yönlendiriyor. 3 fotoğrafta bir yanlışlıkla reklamı açıyorsun.

    cep telefonuna uygulama yapıyor, adı gerçek seks hikayeleri. yapabildiği en iyi oyun okey. az görsel olunca paralı oluyor. navigasyon var, bedava. üye olup indiriyosun ama içinde harita yok. harita yıllık 12 dolar.

    yeni bir mobil platform çıkıyor. bizimkiler polis telsizi, osuruk sesleri yapıyor. tıklayıp bakmak istesen sıçtın. 5 tane sayfa açılıyor arka arkaya. ekranda kocaman "muhteşem bir sikiş seni bekliyor" yazıyor.

    5 tane duvar kağıdıyla beraber boyut büyüsün diye içine salladığı mp3'ü boktan bir paylaşım sitesine atıyor. site ayrı dandik, link gizli. üye oluyosun ama teşekkür etmeden linki göremiyorsun.

    adamların yapıp herkese açık hale getirdiği modu yayınlamak için foruma giriyorsun ama önce facebookta beğen sonra da twiterda takip et diyor. demezsen o açılan sikimsonik pencere kapanmıyor. bunun yüzünden geçenlerde bilmem ne tuhafiye diye bir sayfayı bile beğendim. tuhafiye beğenerek aldığım linkten zaten hayır gelemez.

    telefonunda, bilgisayarında veya kullandığın bir programda aldığın hatanın çözümünü arıyorsun. girdiğin forumda ekrana eşşek kadar web cam kızları, penis büyütücü hapları ve cinsel arzu otları çıkıyor.

    yapacağınız işin amına koyayım.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap