13 entry daha
  • aramızdaki ahlak ve zeka yönünden eksik dincileri gösteren soru.

    ne diyor bu dinci kardeşler " e işte bana devlet eliyle baskı yapamazsınız istediğime inanırım insan hakkımdır bu benim"

    bak arkadaşım:

    bu ülkede kurulduğundan beri bir diyanet işleri başkanlığı var. bütçesi yanılmıyorsam 9 bakanlığın bütçesinden büyük. binlerce kişi istihdam ediyor. peki ne işe yarar dersen bi boka yaradığını gören olmadı. insanların diyanet işlerine neden ihtiyacı olsun ki? gider camiye namazını kılar, kuranda birşeyi merak ediyorsa açar okur. pekiiii bu gereksiz ve ayrımcılığı, yobazlığı körükleyen kurum nasıl bütçe ediniyor benim vergilerimle. peki ben verdiğim bu verginin karşılığı ne alıyorum diyanetten? hiçbirşey. zaten bana dini hizmet vermesini istemiyorum ki. lan birgün olsun diyanet kaldırılsın oraya giden paralar eğitime, sağlığa harcansın dediğinizi duymadım. devlet sana karışmasın iyi güzel de bana karışıyor her boka karışıyor o nolacak? işte ahlaksızlığınız en güzel bu konuda ortaya çıkıyor. laik devlete karşı çıkarsınız ama diyanet şahane. aslında türkiye cumhuriyeti hiçbir zaman gerçek manada laik bir devlet olmamıştır. bunu siz de bilirsiniz ama laiklik varmış da sizi eziyolarmış gibi davranmak işinize gelir. neden? e çünkü ahlaksızsınız.

    ulan bu ülkede baskı varda size mi var yoksa alevilere, hristiyanlara, ateistlere, eşcinsellere mi var? nası ahlaksız nası terbiyesiz adamlarsınız siz böyle ya. üstelik artık neredeyse tamamen dincileşmiş bir devlet yapılanması var bu ülkede. dini baskı inanılmaz boyutlarda. çalıştığım yerde itin teki var iki kızını hiç okula yollamadan direkt ismailağa cemaatine vermiş üstelik bunu utanmadan övünerek anlatabiliyor. polis bir arkadaşa "şikayet edeyim mi" dedim "boşver fişlenirsin başına iş alma" dedi. ben fişleniyorum ve yobaz köpeğe birşey olmuyor vay anasını satim.

    lan kimin hangi özgürlüğü için mücadele ettiniz de özgürlükten, insan haklarından bahsediyorsunuz. devlette bütün kadrolar sizin gibilere peşkeş çekillp diğerlerinin hakkı yenerken insan hakları yok mu? kpss ve polis sınavları gibi sınavların soruları çalınıp yobazlara verilirken o sınavlara girenlerin hakkı yenmiyor mu? deniz feneri gibi derneklerle kandırılan halkın hakları yok mu? sikerim sizin hakkınızı, hukukunuzu. bunlar sivilcedir diyen az demiş. benim de elime güç geçse alayınızı gebertirim. müslüman olmanızdan dolayı değil, ahlaksız olduğunuz için işi buraya çekersiniz diye söylüyorum, pislik olmanızdan dolayı.
106 entry daha
hesabın var mı? giriş yap