4 entry daha
  • tam modeli pentel smash q1005 (0.5) ve q1003 (0.3) olan kalem. hafiflik, estetik ve kalitenin birleşimi. ufak çaplı bir mekanik kalem koleksiyoncusu olarak koleksiyonumun en mükemmel parçası.

    bununla yazmak ayrı bir zevk veriyor insana. bir kere mekanizmasından başlayalım. her tuşa basışta tok ve aynı kalitede uç veriyor. uç kaymıyor. lamygibi yarı lüks üreticiler görsün de örnek alsın.

    tutma yerleri çok iyi düşünülmüş. çok basit ama bir o kadar rahat

    fırınlanmış metal kasa olmasına rağmen çok hafif. kalemi elinize aldığınız anda diğer bütün kalemlerden çok farklı bir şeyler karşılaştığınızı anlıyorsunuz.

    0.3 ve 0.5 versiyonları bulunmaktadır. boşuna 0.7 aramayın. 0.5 alın. zaten mekanizması ve az uç vermesi sebebiyle 0.3 versiyonunda bile hiç uç kırmadan kusursuz yazabiliyorsun.

    mavi rengi de varmış zamanında ama bulmak ne mümkün. sahibi olanlar mesaj kutumu bir titretsin. en azından türkiyede birilerinde olduğunu göreyim de mutlu olayım.

    bursakalem.files.wordpress.com/2012/04/pentel-smash-019.jpg

    üretimi durduruldu söylentileri var ancak halen bulunabiliyor. forumlarda satış fiyatı 40-50 tl arasında gidiyor. alacaklar orjinal japonyadan gelmesine dikkat etsin.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap