• genelleme yapmaktan itinayla kaçınarak söyleyebiliriz ki, sözlük erkeği şu güzel sanal ortamda* kendini allah ilan edercesine mükemmeliyetçi ve ekran arkasından yüzünü göstermeden atıp tutabilecek kadar cesur olabilmektedir.

    sözlük erkeği şişman kadın sevmez**, sözlük erkeği kısa boylu kadın* sevmez, küçük göğüs sevmez, geniş kalça, kalın bel sevmez (haklı tabi adam). sözlük erkeği tarza da çok önem verir, gothic sevmez, grunge'ları inceden alaya alırken tikky camiasını topa tutar. ikisinin arasındakileriyse* şiddetle kınar. ekşi sözlükteki hatunların çirkin olması sorunsalı gibi sorunsallarla ömrünü çürütürken, sözlükteki tüm kızlar çirkin hipotezine kanıtlar isimli çalışmaları database'in en özel köşesinde yerini almıştır. allah gibi bir şeydir çünkü sözlük erkeği; uzun boylu, atletik yapılı, six pack sahibi, bebek yüzlü, zeki, çevik ve ahlaklı olduğu kadar espritüel, pratik zekalı ve anlayışlıdır. karizmatik, seksi ve mükemmeldir sözlük erkeği, bu yüzden etrafındaki kadınların da ona yakışacak nitelikte olmasını ister (hayallerde yaşıyor bazı ibneler diye bir tezahürat vardı, yankılandı aklımda birden).

    evet, böyle bir konsepttir sözlük erkeği ve kadınını en az kendisi kadar mükemmel, ev içinde sütyensiz gezen* ve kendisini uykusundan oral seksle uyandıran* bir birey olarak görmek ister. ister de ister sözlük erkeği ve bunu her türlü başlık açarak ve entry girerek belirtmekten, bağırıp aramaya inanmaktan çekinmez, asla vazgeçmez. sözlük erkeği azimli olandır.

    gün oldu, devran döndü, bir ortamda bu beyanatları verip bu portreyi çizen sözlük erkeği karşınıza çıktı... neyle karşılaşırsanız karşılaşın, şaşırmayın. evet, sözlük erkeği yolda yürürken görseniz dönüp bakmayacağınız, kaşı gözü sivilceden, ağzı çarpık dişlerden geçilmeyen, göt göbek bağlamış, kulak kirleri favorileriyle birleşmiş bir insan olarak size görünebilir. hatta ve hatta ayağında yırtık pırtık ayakkabılarla, kıçından düşen bir pantalonla karşınıza dikilip iki lafı bir araya getiremeyebilir, "melabaa, sen de mi sözlük.! ehe ehe.!" bile diyemeyebilir.. bunlar sizi yanıltmasın. "sözlük erkeği in disguise" portresi onun sadece aşırı ilgiden bunalıp kendini biraz gizlemek istediği zamanlar kullandığı maskesidir, altında yatan kusursuzluğu keşfedip keyfini çıkarmak tamamen sizin elinizde. unutmayın ki o her şeyin kusursuzuna lâyık o yüzden kutsanmış gözlerini çevirip de yüzünüze bakmasını istiyorsanız hemen bir cosmopolitan alıp işini bilen kadınlar ne diyorsa uygulamaya geçmelisiniz. çünkü sözlük erkeğinin eşi benzeri yoktur.
87 entry daha
hesabın var mı? giriş yap