148 entry daha
  • tartışmasız dünyanın en iyi trance müzik yaratıcısı ve prodüktörü.açıkcası uzun zamandır bir insanın icraa etmiş olduğu sanatla bu kadar keyif alarak ilgilendiğimi hatırlamıyorum. youtube channel'da armadatv adı altında kendisi ve ekibinin yapmış olduğu parçaları hergün her dakika check etmekten kulaklarım aşındı. son dokuması armin van buuren feat. fiora - waiting for the night isimli parça. bilmiyorum bu adam bok yapsa bokunu beğeniyorum ne kadar aynılaşsa da bana ayrı bir güzel geliyor.

    2011'de dj mag'te 1.liği david guetta'ya kaptırmasının ardından david guetta kendisine birinciliği bu sefer bana verdiğin için teşekkürler diyip daha sonra ne de olsa geri alacaksın sadece bu seferlik benim armincan gibisinden bir cümle de sarf etmiştir. tartışmasız dünyanın en iyisi olduğunu bütün dj'lerin kabul edebileceği yeteneğine ve çalışma azmine hayran kaldığı bir sempatik trance tanrısı.

    sahneye çıktığı zaman kitleleri ayağa kaldırıp gözyaşlarına boğabilen, insanın içerisine müziği sokup başka diyarlara taşıyabilen hollanda'nın kraliçe tarafından onurlandırılmış kraliyet madalyalı dj'i.

    tabi ki madalya bu arkadaşın kaşına ve gözüne takılmadı aynı zamanda çok iyi bir hollanda reklamı armin van buuren. çünkü gerek mütevazılığı ve örnek bir aile babası oluşuyla birlikte elektronik müziğin dünyaya yaymış olduğu kötü itibarını da kurtaran bir müzisyen.

    eşinin anlatımına göre haftada 90 saat kadar çalışıyormuş.bimiyorum elindeki imkanlar ve popülarite bende olsaydı neler yapabilirdim bu kadar düzgün bir adam olmak veya bu kadar düzgün bir adam gibi görünebilmek bile gerçekten takdire şayan bir durum.

    bu arada eşi erika van buuren ile fenna isminde bir kızları var. hatta kızı fenna'nın 2011'de dünyaya gelmesiyle dj mag'te ikinci olmasının armin'in hazırlanmakta olduğu baba olma psikolojisiyle de çok alakası var diye düşünüyorum.

    ne kadar 2. oluşuna üzülse de kızı jenna için 'a year of armın van buuren' isimli belgeselin sonunda bir baba olarak hissettiklerini anlatarak herkese bir kez daha 'adamsın armin' dedirtmiştir.
263 entry daha
hesabın var mı? giriş yap