• kesinlikle güvenilir olmayan fakat 3 - 5 fikir verebilen site. bir bilgi vermesi gereken siteye önüne gelen adam veri girerse böyle olur tabiiki. kendi şehrimdeki orta direk bir ailenin neler yapabileceğini görmek için siteye girdim başladım şehirleri kıyas etmeye. allahım çıldırıcam bune amk diye kala kaldım. izmir ile sibiryada ki 1 şehri karşılaştırıyorum şehrin yaşam parası kira bedeli cartı curtu bizimkinden yüksek. gidip güney amerikada ormanaların arasında kaybolmuş bir şehir ile kıyaslıyorum ulan sonuç yine aynı kiralar yemekler alayı yine yüksek. en son gittim afrikanın boz kırlarındaki sudan'dan hartum ile kıyasladım " hartumda yaşamak için aylık 6.000 tl para kazanmanız lazımdır " ibaresini gördüm anasını s.kerim böyle işin dedim kapattım moralim sıfıra indi amk meğer somaliden betermişiz'de haberimiz yokmuş.

    odesa'da okuyan arkadaşa soruyorum olum site bak böyle böyle diyor yarın öbür gün çıkıp gelicem paralar fiyatlar hayvan gibi çıkıyor diyorum " abi yok öyle bişey " yalan diyor. ulan daha geçen sene üzerinden bombalar eksik olmayan trablusgarp bile benim ülkemden pahalı. somaliden beteriz lan...

    o yüzden " local purchase power " ibaresine bakın o yüzde ne kadar düşük ise o şehir sizinkinden o kadar ucuzdur. hatta o düşüklüğü birde 2 ile çarpın. yandaki fiyatlara falan hiç tamah etmeyin alayı kolpa. ama şerefsizler içki fiyatlarını doğru girmiş bir tek.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap