1393 entry daha
  • "abdullah avcı, arda'yı izlemeye madrid'e gitmiş. ne yapacaksın almayacak mısın arda'yı? git trabzon-elazığ maçını seyret" cümlesini sarfetmiş kişidir.

    kimse kusura bakmasın ama, adam haklı beyler. sadece bu lafından yola çıkılarak milli takımlar düzeyinde neden başarısız olduğumuz konusunda saatlerce analiz yapılabilir.

    yorumları aşırı yüzeysel, eleştirileri fazla sivri gibi gözükebilir. ama adam şu anda , herkesin birbirini kandırdığı yalancılar ve iki yüzlüler dünyasında, yakışıksız bir durumda "ama bu olmamış ki" diyebilen, gördüğünü, düşündüğünü şrrakkk diye söyleyen köyün delisi kıvamına gelmiştir. türk insanında hiç olmayan özeleştiri konusunda zirve yapmıştır. şu videoda da söylediklerinin hepsi yüzde yüz doğru, mantıklı, acı ama gerçektir. adam göte,"göt" dediği için sevilmemektedir, beğenilmemektedir. kusura bakmayın ama, bu memlekette göte göt denir.

    güzel, cici okullardan diploması yoktur. hayatında iki sayfa kitap okumamıştır. sokaktan yetişmiş, istediğini yapmış, istemediğini yapmamıştır. güzel kızınız varsa vermeyin bu adama, lazım değil. ama konuşmaya başladığı zaman boş konuştuğunu ben görmedim. futbol yorumlarında da aynı işte, adam beğenmiyo işte türk futbolunu, e haklı... güzel değil ki ülkemizdeki futbol; hem sahada çirkin, hem saha dışında.

    bu adamı futbol oynarken izleyebilecek kadar şanslıydım bu hayatta. şimdi de arada sırada konuştuklarına kulak kabartıyorum. yorumculuğu, futbolculuğu kadar iyi değil belki ama, rasim ozan'ın da bu işten para kazandığını düşünecek olursanız, sergen'e helali hoş olsun. kimsenin söylemeye dilinin varmadığı şeyleri de çatır çatır söylediği için helal olsun!
12733 entry daha
hesabın var mı? giriş yap