12 entry daha
  • kendisi 2007 yilinda iki sinif dolusu 16-17 yasindaki ogrenciye, konusma yapacagi sebebiyle hayatlarinda hic duymadiklari bu kisi icin derslerinden aldirilmis. hayata dair verdigi, kendini ovmekten baska hicbir bilgiye haiz edemedikten sonra, kendisine dogal olarak soru soramayan bu ogrencilere kizmis ve tev mutevelli heyetinden prof. dr. yahya laleli ve tev'in genel mudur yardimciligini yapan gusel bilal'le ortaklik kurarak yaklasik bir ders saati boyunca asagilamis ve kucumsemistir. orada bulunmalari bile tamamen cebren olmus bu insanlar hayatlarinin en buyuk asagilamasini tatmislardir.

    orada kendilerini egitime adadiklarini soyleyen sayin laleli, bilal ve mutevefanin yanisira, bu okulun muduru azmi ozkardes ve mudur yardimcisi rasim kaya gozlerinin onunde resmen asagilanan ogrencilerini korumaya dahi kalkismamislar, sus pus olup dinlemislerdir sadece.

    bugun kendisinin vefati sebebiyle bu hakkimin dogduguna inanarak ve kisisel kinim cercevesinde soyluyorum kendisine hakkimi helal etmiyorum.

    gusel bilal ve yahya laleli'ye de etmeyecegim.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap