15 entry daha
  • jürgen klopp'un bu haftaki basın toplantısında ifade ettiği neven subotic ile ilgili görüşleri:

    bvb-total muhabiri: neven subotic takım antrenmanlarına geri döndü. kaydettiği ilerleme ne kadar ve 4 numaralı oyuncunla ilgili seni en çok etkileyen şey nedir?

    klopp: iyileşiyor. bu hafta (milli maç haftası) az oyuncumuz olduğu için küçük sahada çalıştık. 11 kişi yoktu, sadece 7 kişi vardı. (muhabir klopp'u düzeltiyor) doğru, 6 kişi. manni* de yoktu. bu yüzden kapalı mekanda çalıştık. neven kesinlikle fit durumda. durumuna bakacağız. aslında köln (hazırlık) maçında da oynayabilse iyiydi ama olmadı. şimdi bu hafta başından beri bizimle çalışıyor. bakalım, sezon yeterince uzun. belli oldu ki neven de bize çok hızlı bir şekilde yardımcı olabilecek duruma gelecek. haftasonu için de durumuna bakmamız lazım.

    onda beni en çok etkileyen şey ne midir? o iyi bir tip. yaşamının 18. yılında bir erişkin gibi davranmaya başladı -onu o zamandan beri tanıyorum- ve o günden bu yana hiç değişmedi. birlikte çalışılması rahat, sorumluluğunu bilen bir arkadaşımız. bu dünyada bazı insanlar vardır, onları yalnız başlarına ormanlık bir bölgeye yolladığınız zaman yollarını kaybedebilirler. neven ise kesinlikle tertemiz duşunu almış, traşını yeni olmuş bir şekilde ormanın diğer tarafından çıkar. bu sırada yeme, içmeyi de halletmiş ve diğer bazı şeyleri de yapmış (muhabirler gülüşüyor) olur... yani başının çaresine bakabilir.
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap