2063 entry daha
  • sikindirik bir konsere gidersin. onunlayken bilirdi bu konsere gidecegini ama tarzi olmadigindan gelmezdi. ondan ayrildiktan sonra ayni adamlarin belki 10 konserine gitmissindir tek ya da arkadaslarinla hic gozun aramaz bakinmazsin bile cunku bilirsin gelmeyecegini.

    ama birden orada belirir. simsiyah ve hep hayalindeki sac seksiyle karsindadir. nefesin daralir agzindan kelimeler cikmaz. kem kum demek yerine elindeki sikik bira sisesini kafaya tekrar dikersin yagmur yagan gokyuzune bakarak. alkolun verdigiyle etki ve cesaretle "simdiye dek neden gondermedin" dersin aklina murphy denen adam gelir ama faydasi yoktur zaten, bira bitmistir bos siseyi daha fazla kafaya dikemezsin.

    hayatin gercekleriyle yuzlesme zamanidir artik. "saclarin cok guzel olmus" der doner tuvalete gidersin yoktur aslinda tuvaletin ama gidersin. cikinca saga sola bakmadan arkadaslarinin yanina gidip kalkalim dersin. "x" geldi buralarda derler gozlerine bakarsin hadi kalkalim dersin ve kalkarsin. arkadaslarin ardindan gelir. cunku bilirler icinde bulundugun hali ya da yasadiklarini.

    yoldan bir taksiye binersin evine dogru giderken aklindan su gecer "saclari hep hayalimdeki gibiydi neden o zaman yapmadi" sonra tekrar murpy denen adam aklina gelir soversin biraz. yoldan bir bira daha alip icerek eve gidersin.

    telefonunu silmissindir arayamazsin zaten ve bir daha o konsere gitmeyeceksindir. eski zaten iyi bir sey olsaydi eski olmazdi!
1931 entry daha
hesabın var mı? giriş yap