• çekemeyenlerin abuk subuk başlıklarla şekil bir a- bok attığı güruh.
    eyyy bokçu yazar ve okuyanlar; ben deniz kendim olarak 2010 yılındaki kpss den 80 almış bir kişiydim. ilk atamalarda şansım olmadığından "vay efendim açıkta kalmayayım bari iki para kazanayım" düşüncesi ile bankacı olan pek çok gencimizden biriydim. o banka denen ortamda aklınıza hayalinize gelebilecek en nemrut, en gaddar, en psikopat hatta affınıza sığınarak hakaret edeceğim en şerefsiz + haysiyetsiz müdür ile çalışıp illallah etmiştim.

    bu arada yıl oldu 2012 ağustos.

    tam depresyonda olduğum bu dönemde her gün bankaya ağlayarak girip ağlayarak çıkıyordum. şöyle bir ortam düşünün ki bu şerefsiz müdür sizin yıllık izin hakkınızı bile çok iş var deyip vermemekle tehdit ediyor. ağzına tükürdüğümün hayvanı yüzünden 1 hafta gece 10larda çıktım o şubeden. neden? paşamın emrettiği işleri yoluna koyup diğer sevgili elemanı ben tatildeyken rahat etsin diye... yani erken rezervasyon yaptırmışım pazartesi izine çıkıcam çarşamba gelmiş bana "çok iş var çıkamazsın" diyor. o psikoloji ilede benim şubede çalışmamı bekliyor. vardır aranızda kesin yöneticiler, siz siz olun böyle şerefsiz olmayın. neyse ne diyorduk hah tatil!

    efendim benim tatil zamanı geldi çattı. cuma günü tüm işleri yoluna koydum artık 5ten sonra iznimin onaylanmasını bekliyorum. saat 17.05 çat müdür şerefsizi arıyor. git müşteriden para al diye. adam tatile gidecekmiş, hastası varmış ondan parayı getiremezmiş ben gidip alacakmışım. 80.000 tl almaya tek başıma beni yolladı bu şerefsiz it oğlu it. ben de o gün sonuçların açıklanacağını biliyorum. tel geldiğinde de bir yandan ösym sitesine girmeye çalışıyorum. nasıl olduysa bi şekilde ben sonuç sayfasına girdim. bir de ne göreyim atanmışım hem de kendi şehrime. 30 tercihten toplasanız 3-4 tercih anca kendi şehrimdi çünkü kadro yoktu. annem bile "kızım sakın atanmak için ümitlenme" demişti. ama işte torpilsiz bir şekilde atanmıştım.

    sonra ne oldu? ben gittim müşteriden parasını aldım ağzım kulaklarımda. müdürden önce müşteriye atandığımı ve artık çalışmayacağımı belirttim. bankaya geri döndüm. pislik herif lütfetmiş gibi yanına çağırdı, izin hakkımı onayladığımı söyleyecekti. ben söylemeden zaten ispiyoncu yalaka müdür yardımcılarımız atandığımı söylemiş. gene de gözlerinin içine bakarak "ben atandım. tatilden dönüşte istifa veriyorum. ihbar süremde de çalışacağım" dedim. çalıştım da! ama artık o herifi hiiiç sallamadan çalıştım.

    bu hikayeden çıkarılacak ders kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap