217 entry daha
  • şahsi inancım abartıldığı kadar güzel olmadığı yönündedir.

    hani bak kaç yaşıma geldim, şanslı bir adammışım ki bu güne kadarki ilişkilerimden üçünde anal seks deneyecek kadar birbirimize "güvendik". şimdi bu güvendik lafı bana komik geliyor; zaten iş anal'a gelene kadar sen bana, ben sana vücut sağlığımızı emanet etmişiz, bunun std'si var, gebelik riski var, herpes ihtimali var, var oğlu var. hani bunlar için güveniyorsun ama demek ki "götü emanet etmek" mertebesi apayrı bir şeymiş. bu zaten kendi içinde bir sorun.

    ha neyse, yaptık ettik olmuyor, olamıyor. yani olur tabii ama gerçek anlamı ile kadın mazoşist erkek sadist değil ise iki tarafın da keyif alması vücudun fabrika ayarları ile pek kolay değil. krem, havlu, yeri geldi mi gevşetici masaj gibi bir sürü ön hazırlığı lazım. hadi onlar da tamam. hazırsınız.

    oldu mu? olmadı. tüm bu hazırlık çiftte, özellikle kadında psikolojik bir baskı faktörü oldu mu? oldu. adı konmasa da bir beklenti, bir gerginlik var mı? var. bu kadar kasmak bile işin zevk faktörünü azalttı mı? eh herhalde.

    bundan sonrası daha da acıklıdır; hiç bir sevgilimin anal seks sırasında zevk aldıklarını hissetmedim, daha sonra da bir bok anlamadıklarını söylediler. ama hepsinin duruma yaklaşımı az çok şöyleydi: "bunu da ona sunabilmem lazım". yani evet, ayrılmış da olsam o hatunların hissiyatını hala çok takdir ediyorum. zerre keyif almadığı halde sırf benim bir "ihtiyacımı" (her ne kadar lüzumsuz ve yapay bir ihtiyaç olsa da) gidermek adına giriştikleri çabayı ve katlandıkları zahmeti de takdir ediyorum. ama işte o kadar.
442 entry daha
hesabın var mı? giriş yap