90 entry daha
  • bugün pek işim gücüm yok. ondan sebep çok gerek olmadığı halde bazı başlıklarda boy gösterebilirim. tıpkı belçim bilgin başlığı gibi.

    bence çok çok olmasa da güzel bir kadın. ama keşke daha az güzel olaydı da daha iyi oyuncu olaydı. yok ben bu kadıncağızın iyi niyetli bi insan olduğuna da inanıyorum açıkçası tipinden dolayı. ama ı ıh oyunculuğu çok başarısız. ve o kadar projede yer almasına rağmen bir türlü de geliştiremiyor kendisini. demek ki yeteneği yok. bu sebeple de onu önüme gelen her projede gördüğümde ister istemez içimden "bu kadın da yılmaz erdoğan'ın karısı olmasaydı ne yapacaktı bilmem" diyorum. ki ne kadar üzücü bir şey. benim hakkımda birileri böyle düşünse çok üzülürdüm yani. o yüzden kimse hakkında böyle şeyler düşünmemeye çalışıyorum. ama belçim bilgin için bu durum o kadar bariz ki.. sen düşünmemeye çalışsan bile düşünüyorsun. mesela tuba büyüküstün'ün de aman aman bir oyunculuğu yok ama kadın duru güzelliği sayesinde bir şekilde tutuluyor. belçim bilgin'in güzelliği desen tuba büyüküstün gibi, beren saat gibi bir güzellik de değil yani. hani aa hoş kadın diyorsun ama sırf güzelliğinin hatrına başrollerde salınacak bir kadın da değil kendisi. e oyunculuk da başarısız olunca, insan düşünmeden edemiyor yılmaz erdoğan olmasa bu kadın ne olurdu acaba diye.

    artık bu kadını film afişlerinde filan gördükçe sinirim bozuluyor. çünkü güzel olabilecek filmleri bozduğunu düşünüyorum. bu kadın yüzünden filmi izlemekten vazgeçiyorum filan. keşke herkes kendisini olduğu gibi kabul etse. ve tabii yılmaz erdoğan da karısını olduğu gibi kabul etse. benim de sinirim bozulmasa, di mi ama.
521 entry daha
hesabın var mı? giriş yap