3 entry daha
  • şu an avrupa üzerinde oynanan en kıyasıya çekişmenin olduğu lig. 9-10 hafta öncesine kadar bu derece bir rekabetten söz etmek pek doğru olmazdı, ancak lider tranmere rovers'ın üst üste gelen puan kayıplarının ardından ligin üstü karmakarışık bir hal aldı. 30 küsürüncü haftanın oynandığı şu sıralar her hafta başka bir takım lider. ligin ilk 7 sırasındaki takımın da championship hedefi var (son 10 maçta 8 galibiyet alıp orta sıranın altından kendini bir anda potada bulan yeovil'ın bile). haftalar ilerledikçe liderlik için kimin havlu atacağı, kimi devam edeceği belli olacak.

    bu akşam oynanacak maçlar öncesi son haftalarda toplarlanıp liderliğe yükselen sheffield united'ın 60, üstteki diğer takımlara göre 1 ve 2 maç eksiği bulunan 7. sıradaki brentford'un 55 puanı var.

    ayrıca bu lig olmasa bile, en azından championship'in yayın haklarını artık birilerinin alması, biz ingiltere ligi tutkunlarını sevindirmesi lazım. championship'i çok küçümsüyorlar malesef. o ligin lideri cardiff city bizim süper ligdeki takımları yer bitirir lan.

    düzeltme: yazım.
hesabın var mı? giriş yap