2 entry daha
  • türkiyedeki ikinci el omotobil pazarının, parça üreticilerin, otomotiv ithalatının, yerli otomobil üreticilerinin veya üretmeye hevesi olan amatörlerin de hevesini kıracak ve yontacak şekilde yaygın olmayan kültürdür bu aynı zamanda.

    işe girip para biriktiren gençler gidip b ya da c segmentindeki aile otomobilleri alıyor. hiç farklı markalara modellere yönelenler yok. yollarda caterham, miata, buggy gibi ilginç otomobiller göremiyoruz hiç. zengin gidiyor zaten yollarda on binlerce olan otomobillerden alıyor, gençler gidiyor dümdüz zevki olmayan araçlar alıyor... bunun maddi durumla veya zamanla alakası olduğunu hiç düşünmüyorum. bir polonya, bulgaristan bizden daha mı zengin allah aşkına? adamlarda bizde hiç olmayan araçların fan klüpleri var, organizasyonları yapılıyor.. hiç olmazsa otomobil sahipleri kendi araçlarının içini dışını her parçasını biliyorlar.

    ülkemizdeki üreticiler de yontuluyor bu yüzden. bir onuk sazan'ı, diardi s gibi bir bebeği daha doğmadan öldürmüş oluyoruz.. halbuki çok isterdim bir diardi s seri üretime geçsin ve yolalrda görelim, hatta sahibi olalım.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap