5 entry daha
  • eger gercekten guzelse, istese de istemese de bunun farkina vardirilacak olan kizdir ve sanildigi gibi bu durumdan pek hosnut da olamaz.

    surekli taciz altinda yasar, erisilemeyen mundar kedidir. daha tuyu bitmemis yaslarda bile bu konuda basina gelmedik kalmaz. lisede "o benim kizim" kavgalarina sebebiyet verip, bolca dedikodu malzemesi olur ama agziyla kus tutsa kimseyi olaylarla alakasi olmadigina inandiramaz. isyerinde onune gelen sulanir, biraz kariyer yapsa, kimin altina yattigi tartisilir. birini sevse, adam "bunu rahat birakmazlar basima is mi alayim" der ya da "bu bana bakmaz ki zaten" diye dusunup orali bile olmaz. kimi reddetse bedelini aci oder. bu tacizlerden daralip "eh yettiniz ulan adam yerine koyaniniz yok, ille guzellikse kullanirim, zaten adim cikmis dokuza inmez sekize" dedigi takdirde ise tasa tutulur.

    surda iki sıkının arasinda bu basligin boyle dolmasi da bunun en temiz kanitlarindan biridir. yatin kalkin guzel kiz degilsiniz diye dua edin derim ben, sahsen yerlerinde olmayi hic istemem...

    (bkz: malena)
142 entry daha
hesabın var mı? giriş yap