18 entry daha
  • memenin ne büyüklüğüdür, ne küçüklüğü, dolgunluğu, ucunun büyüklüğü, efenim pembeliğidir önemli olan. bir memeleri güzel yapan, değerli yapan, o memelerin kaygısızca öpülebilir, ellenebilir, avuçlanıp yatılabilir olmasıdır.

    mesela, meme sahibi mutfakta ütü yapıyorken gidersin, memelerini öpersin, tekrar sen de işine gücüne dönersin. "öpebilir miyim ihi" diyoraktan izin almak, aman biraz önce tavına getirmek, vay aman tedirginlenmek, şebeklikler yapmak gerekmeden, gider öpersin, meme sahibi de, bunu çok doğal karşılar, bu öpüşü ona yaptığını bilir gülücük olur, olmadı gözler, bakışlar tatlanır vesaire.

    demek o ki, memeleri güzelleştiren, özelleştiren, tadına doyulmaz hale getiren, o memelerin sahibidir. meme sahibinin "sen bunları istediğin zaman öp, okşa, tat, yala, mıncıkla, avuçla, bunlar benim olduğu kadar sana ve ikimizin" hissiyatını vermiş olmasıdır. yoksa, verilmemişse böyle bir hissiyat öpülen, yalanan "meme" olur, can çekilince, arzu edilince, iştah kabarınca; ama verilmişse "bunlar ikimizindir" hissiyatı, öpülen, yalanan, bilmem neler yapılan o memenin sahibi olur, "sen" olursun, senin güzelliğin, lütufkârlığın olur.
701 entry daha
hesabın var mı? giriş yap