183 entry daha
  • canlı kanlı performans izlemeyi seven bir insanım. insanlar da sevsin, seyretsin, eğlensin, üzülsün vs vs isterim de arkadaş tiyatroya da bara, yemeğe gider gibi gelmeyin ne olur. bir şeyleri sahiplenip, belirli insanlara özgü hale getirmeye çalışan biri de değilim ama bugün bir oyuna gittik. girişte bir kaos.

    25-30 kişilik bir grup ne içeri giriyor, ne kapının önünden çekiliyor neyse bunları yara yara içeriye girdik, geçtik yerimize. ardından bunlar toplaşıp içeri girdiler. şakalar komiklikler, arkada kalanlara el sallamalar, yan tarafındakilerden "arkadaşımız geride kaldı yer değiştirir misiniz" demeler..

    ota boka sinirlenen biri de değilim ama ulan işten çıkmışız, maksat aklı az biraz dağıtıp, eve temiz bir kafa ile dönmek. hayır eşine dostuna çok hasretsen çıkar bir yemeğe gidersin ne bileyim o kadar insan toplaşmışken fasıl yaparsın. ama tiyatroya o kadar kalabalık gelmeyin be kardeşim. okul öğrencilerini zorla getirmişler de onlar da haşarılık yapıyor gibi oluyor ki 30 yaş üstü insanda bu tavır hoş olmuyor.

    ya da ben tahammülsüz karının teki oldum çıktım bilemiyorum.
434 entry daha
hesabın var mı? giriş yap