7 entry daha
  • kişi önce herşeyin yolunda gittiğini zannediyordur, hatta son zamanlarda ilişkiye daha da bir güzellik gelmiş, diğer partner boynuzu yiyen ile daha bir ilgilenir olmuştur. pembe sarı çiçekler açmaktadır her yanda, menekşe kokuları sarmaktadır ortalığı. neden sonra bir ufak kuşku doğar boynuzlanan kimsede; sebebi belirsizdir. içinde bir sıkıntı vardır kahramanımızın ama sebebini bilememektedir. birden o meşum soru beyninin kıvrımlarında belirir: acaba?

    partner yavaştan takibe alınmaya başlar. önce farkettirmeden cep telefonu kontrolden geçer, son zamanlarda rehbere eklenen isimler ve son aramalar araştırılır, şüpheli bir şey bulma (belki de bulamama) umuduyla. sonra giysileri koklanır uzun uzun son zamanlarda giydiği, üzerinde yabancı bir parfüm kırıntısına rastgelmek için. tüm bu "lokal" araştırmalardan sonra sıra aldatan partnerin dış faaliyetlerini mercek altına almaya gelmiştir. önce farkettirmeden mesai saatleri içerisindeki kontroller yapılır telefon aracılığı ile. bundan da bir şey çıkmazsa son olarak fiili takip başlayacaktır. partnerin fazla mesaiye kaldığı saatlerin nasıl bir mesaiye ayrıldığı tespit edilir.

    tüm bu araştırmalar neticesinde korkulan meydana gelmişse yapacak bir şey yoktur, geçmiş olsundur. nietsche der ki şüphe mi asıl kesinliktir çıldırtan. bu durumda takınılacak iki temel tavır vardır, ne yapılacaksa ya soğukkanlı tavır korunarak gerçekleştirilecek ya da dünya karşı tarafın başına yıkılacaktır. seçim boynuzlananındır.
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap