20 entry daha
  • methini duyalı epey zaman olup, bugün vuslata erdiğim dönerci. bir defa gerçekten nano teknoloji ürünü bi dükkan. gerçekten çok ufak. millet kapıda sırada. daha öncede dendiği gibi fiyatlar gerçekten uçuk ve doyuruculuktan uzak. pide döner 12,5 ayran ise 2,5 lira. lezzetli mi? evet. efsane mi? bence hayır. içi 1,5 veya duble yemek lazım ama o paraya da acıyor insan.

    bir de elemanları pek gözüm tutmadı. bizden önce orada bulunan ve döner yiyenler, bizim siparişten sonra ilave istediler. onlara öncelik tanıdı, eyvallah. bizim dönerleri verirken çalışan elinden düşürdü pideyi. dönerler döküldü. bence bi kısmı da yere ama bu önemli değil. baktım bizim eleman tezgahtan düşenleri alıp aynen pideyi modifiye ediyor. "bize onu vermeyeceksin değil mi?" dediğimde ise "ne var abi, kağıdın üstüne düştü." diyor bozulduğu ayan beyan ortada bir şekilde.

    bana (since bilmem kaç ayağına) fahiş fiyat döner satacaksın, bi de döküp öyle yedireceksin, olmaz dersem burun kıvıracaksın.

    işte en çok buna üzülüyor & kızıyorum. belli bir kaliteye ve geçmişe ve müşteri teveccühüne binaen isim yapan müesseseler sonrasında, geçmişte (ve halen) tercih ederek bizim onlara verdiğimiz gücü fiyat montajı ile yahut asık suratlara geri gönderiyorlar.

    sözüm elbette bu minik dönerciye değil salt, bugün yaşadıklarımın tüme varımı bi' yerde.

    hülasa, o çevrede iseniz gidilip denenebilir. ama müptela olunası bir intiba uyandırmadı bende.
65 entry daha
hesabın var mı? giriş yap