10 entry daha
  • türdeşlerine göre oldukça tuhaf* olan çizgi dizi.

    en net şekilde hatırlayabildiğim bir bölümü, kibarlığa, adab-ı muaşerete vs. hastalık derecesinde önem veren bir korsan ile jack'ın bir anısını anlatıyor.

    "jack, yıllar önce, etrafta kimsenin de olmadığını sanarak, püskürtmeli bir şekilde hayvani bir hapşırma icra eder. halbuki bizim kibar korsanımız, jack'ın hapşırdığı esnada oradan geçiyordur ama jack onu görmemiştir. bu kibar korsan da jack için "nasıl olur da yüzüme hapşırmasına rağmen özür dilemeden çeker gider ?" diye kızar ve bunun intikamını almak için tüm diyar boyunca jack'i arar. jack ise kendisini böyle birinin aradağını ve intikam için geleceğini öğrenir ve de saklanır. saklanır saklanmasına ancak, sonunda yakalanır ve kibar korsanla aralarında şu diyalog geçer (hatırladığım kadarıyla):

    kibar korsan: demek o pis, kaba, görgüsüz jack buradaymış. söyle bakalım, nasıl böyle utanmaz olabildin de yüzüme hapşırdın ?
    jack: ben, şey, ben, ı-ıhhh(terler)... dur bir saniye. ben yüzüne hapşırmış olabilirim ama sen de bana hiç çok yaşa demedin ama !!!
    kibar korsan: mavi ekran + dumur...

    nihayetinde kibar korsan, "aman tanrım ! nasıl oldu da böyle kaba olabildim. kendimi hiçbir zaman affedemeyeceğim" der ve kendini, üstünde pişmekte olan bir şiş bulunan sala geçirerek, okyanusa bırakır. "

    kaç çizgi dizide şöyle fantastik bir olay sunulabilir ki ?
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap