37 entry daha
  • fragmanlarına bakılırsa saglam paraların harcandıgı bir dizi olacaga benziyor.

    --- spoiler ---

    votanlar olarak bilinen uzaylılar kendi gunes sistemleri yok olduktan sonra kendilerine yeni bir ev bulmak amacı ile dünyaya geliyorlar. tabii dünyaya geldiklerinde bekledikleri gibi hoş karşılanmıyorlar.
    gezegende yerleşim için dünyadaki devletlerle uzun süreli görüşmeler nihayetinde sonuçsuz olarak altı yıl boyunca yörüngede bekliyorlar bu uzun süreli bekleyiş sonunda gemilerinde erzak ve malzemeleri tükenen votanlar caresizliğinde getirdigi bir durum sonunda dünya ile bir savasa giriyor. savas esnasında esrarengiz bir sekilde yok edilen votan gemileri dunya üzerine yagmaya baslıyor ve dünya da enteresan bir terraforming baslatıyor ki bu hem votanlar hem de insanlar icin dunyayı yasanamaz boyutlarda tehlikeli bir yer haline getiriyor. yeryuzu oldukca zarar görüyor, yanıyor, toz ve enkaz ile kaplanıyor.
    yıllar süren ic savas sonunda her iki taraf en sonunda ateskes yapıyor. insan ve votanlardan kurulan hükümetler kendi vatandaslarını korumak icn ayrımcılıga baslıyor. bir cok yerde yerel insan ve votanlardan olusan milisler, her iki taraf icin de neredeyse yabancı olan bu gezegende hayatta kalabilmek icin tek yolun birlik olmaktan geldigine inanıyorlar.

    konu genel olarak, votanlar dunyaya geldiginde henuz 10 yasında olan ve daha sonra savasa katılan jashua nolan etrafında gelişiyor.
    nolan savas bittikten sonra evine st. louis'e dönüyor ve tabii artık orda boyle bir sehir yerine "defiance" adı verilen bir sınır kasaması oldugunu görüyor.

    ve olaylar bu kasabada gelişmeye devam ediyor.
    --- spoiler ---

    syfy kanalından alice bildirdi. tamam.
78 entry daha
hesabın var mı? giriş yap