4 entry daha
  • internet sitesindeki e-mail adresine gönderilen maillere yanıt vermeyen, yukarıda da belirtildiği gibi, olayı sadece dubleks daire ve "konak" satışına bağlamış (hepsini satmışlar bu arada, hatta "yedek" yazıyorlar) diğer evlerle ilgilenenlere gecekondu kiracısı muamelesi yapan satış temsilcilerine sahip yaşam projesi. evlerin içini yapmak için para istediklerini ilanlarda belirtmemeleri ise kurnazlık zannedilen bir pazarlama faciası...

    hayır diyorsanız ki "zaten talep var kardeşim, alacaksan al, almayacaksan dükkanını önünü kapama" o zaman televizyonda saniyesine balyayla para ödediğiniz reklamlara, çarçaf çarşaf gazete ilanlarına ne gerek var? yok eğer tanıtımla satmak zorundaysanız o zaman da bu ilgisizlik nedir?

    güzel proje bence. alanlara salak filan demek amacı aşıyor; parası senin cebinden çıkmadığı sürece tercihini bu yönde kullananlara hakaret etmek doğru değil. nihayet edindiğim bilgilerden beni fersah fersah aştığını fark ettim ama alan hayrını görsün. insanlar bu projelere ömürlük birikimleri yatırıyorlar neticede.

    bu arada, bölgede park oran ve diğer büyük işlerden, söğütözü vs. gibi yerlerde lüks apartman/sitelerden, eskişehir yolu ve gölbaşı'ndaki villalardan, gop'taki projelerden, rezidans konsepti binalardan filan sonra hala 600-700 bin lirayı tık diye masaya koyabilen adam sayısı ankara'da nasıl ve ne zaman bu kadar arttı, onu da anlamış değilim.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap