2 entry daha
  • iskandinav bişeylerinin ya da rus bişeylerinin, kısaca kuzey bişey bişeylerinin türk bişey bişeylerinden güzel, uzun, büyük, kutlu, tatlı, mırmır, yenilikçi, akıllı, varoluşsal, şekilli vs. ve bunun gibi tüm iyi sıfatlarla bezeli olmasının sebebi budur.

    bir entry'mden alıntı: ülkemiz kuşağında havada bolca bulunan mantar ve bakteriler solunum yoluyla akciğere girip ıslandıklarında hemen oksalat üretirler. oksalat yapısı gereği bulduğu kalsiyumu hemen kapar, kalsiyum oksalat oluşturur. bu coğrafyalarda bulunan insanların vücutlarındaki kalsiyumun bir kısmı bu oksalat savaşına gider, bunun sonucu kalsiyumun tamamı iş yapamaz, nedir o işler, başta tabii ki kemik gelişimi. ayrıca kalsiyum nöronlarda da bulunur, beyinsel düşünsel işlere de yardımcı olur. kuzey ülkelerinde havada mantar ve bakteri daha az olduğu için orada yaşayan insanların vücudunda oksalat az oluyor ve kalsiyumları tam anlamıyla işini yapabiliyor, daha çok serpiliyorlar. burada ise kalsiyumlarımızın bir kısmı oksalata gidince burada birçok açıdan güdük kalıyoruz, bunu kabul etmek lazım.

    bir daha iskandinav erkeklerin türk erkeklerden, yok efendim rus kızlarının türk bilmem nesinden falan diye başlık açarken dikkatli olun.

    bunu da bilin: sahra tozu. mantar ve bakterilerin sebebi bundan ülkemizde çok olması. kuzeyde ise bu tozdan yok.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap