1 entry daha
  • şimdi sözlükte kedi eğitimi diye arayınca böyle bir şey yok diye çıkıyor.

    hayır arkadaşlar, siz yanılıyorsunuz. böyle bir şey olmaz olur mu? var tabii. kediler eğitilebilir. eğitilebiliyormuş. yani ben yaptım bunu.

    yalnız biraz sabırlı olmanız gerekiyor. örneğin ben şu an 5 (yazı ile beş) yaşında olan kedime ısırmamasını ve masa üzerinde yemek varken kucağıma gelmemesini öğretebildim. bu sadece ve sadece 5 (yazı ile beş) kısa yılımı aldı.

    kedim bağırma, çağırma, pataklama, tatlı tatlı konuşma, sinirli konuşma, mantıklı sözlerle anlatma, oda dışına çıkarma, balkona cezaya koyma gibi yöntemlerimi ilk 5 (yazı ile beş) yılda kesinlikle takmıyormuş gibi göründü. ancak şimdilerde beni ısırmıyor ve de masada yemek yiyorsam yemeğin yanına gelmiyor. yemeğin bitmesini bekliyor. tabağı kaldırır kaldırmaz kucağıma geliyor.

    yalnız henüz çayımın bitmesini bekleyemiyor. sadece tabaktaki yemeğin bitmesi ona yetiyor. birkaç sene sonra bunu da öğrenir diye düşünüyorum.

    velhasıl kedi eğitimi çok kolay bir şey. herkes yapabilir. hem de çok kısa sürede sonuç alabilirsiniz. tavsiye ediyorum.
134 entry daha
hesabın var mı? giriş yap