6 entry daha
  • phantom pain'in aslında metal gear solid 5 olduğu doğrulandı. check.

    yeni trailer geldi.

    david hayter'ın artık solid snake'i seslendirmeyeceği söylentileri etrafta dolanıyor. ama yine de bu bir kojima oyunu. hepimizi ters köşe yapmayı sever. trailer'da ki big boss'un sesi david hayter'a ait değil başkasına ait de olsa, sadece trailer için yapılmış hızlıca bir seslendirme olabilir. check.

    kiefer sutherland'in metal gear solid 5'de yer alacağı henüz doğrulanmış değil.

    kojima'nın kendisi, oyunun ingilizce versiyonunun japonca versiyonundan daha çok sevdiğini belirtmişti zamanında. ayrıca hayter'ı oyun dışı bırakmak çok büyük bir hayalkırıklığı + oyun satışlarını etkileyici bir etken. bu nedenle bu da imkansız. check.

    oyun fox engine motorunda çalışıyor, crytek'in meşhur oyun motoru cryengine'den bile etkileyici duruyor. (bkz: crysis)

    oyun metal gear solid 5 phantom pain olarak adlandırılıyor, ground zeroes kojima'nın daha önce belirttiği gibi phantom pain'e bir hazırlık. ( tek oyun, tıpkı mgs 2'de ki tanker-shell bölümleri gibi )

    phantom pain, ground zeroes'dan 9 yıl sonra başlıyor. snake ground zeroes operasyonundan yaralanıyor ve kalbi duruyor. sonrasında 9 yıllık bir komaya giriyor ve sol elini kaybetmiş. ground zeroes, peace walker'dan hemen sonra geçtiği için tarihi 1975 ele alıyoruz ki bu durumda phantom pain tarihi : 1984.

    oyunda psycho mantis olduğu doğrulandı. çocuk olarak.

    big boss, peace walker'da ki boss'lardan birinin kırmızı organik elini kullanıyor.

    oyun açık dünya olacak.

    big boss aka naked snake deri ceket ve deri eldiven kombinasyonu ile chopper sürüyor ki beni tek ilgilendiren kısım bu. hehe!

    edit : vay amına koyayım. geoff keighley'in hideo kojima ile yaptığı röportajda kojima'nın mgs 5'de david hayter'ın bulunmadığını doğruladığını twitter adresinden belirtti.

    hemde vay amına koyayım!

    geoff keighley'in twitter adresi

    " fun 1 hour interview with @hideo_kojima_en. will have it online later this week. he confirmed no hayter for mgs5 and a lot of other things. "

    şimdi gerçi bu hideo denen yabancıların dilinde mindfucker, phantom pain ile alakaları olmadığını da "doğrulamıştı" zamanında. bre kojima bi sie!

    edit 2 : kiefer sutherland'in big boss'u seslendireceği yönünde dedikodular mevcut. hem de oldukça fazla. jack bauer'in sesi her ne kadar efsane olsa da david hayter = snake.
359 entry daha
hesabın var mı? giriş yap