8 entry daha
  • doktora şiddetin çözümünün doktorların "efendi" olması olduğunu söyleyenlerin doktorlar tarafından tedavi edilmemeleri ve zaman içerisinde yok olmaları, böylece geri kalan ve adam gibi sağlık hizmeti almak isteyen insanların mağdur olmamasıdır bu çözüm. ha, her meslekteki kadar olmakla beraber, işini kötü yapan doktorlar da vardır elbet ve bunlar en sıkı şekilde denetlenmeli ve gerekli görülürse cezalandırılmalıdırlar.

    ama iskiye fatura öderken el pençe divan duran, polisle işi olsa süt dökmüş kedi gibi yandan yandan yürüyen, hemen hiçbir konuda tepki koyamayan, her sene gidip aynı tür partilere oy atan malların "doktorlar efendi olsun da dayak yemesin" demeleri, asıl kendilerinin sopa ile uslanacağının işaretidir. söz konusu mallar, bu meslek grubunun da beline devlet tarafından silah verilse, görecekleri her türlü kötü muameleye razı olurlar.

    nereden mi biliyorum öyle olacağını? çünkü belinde resmi silah olan meslek grupları darbe yapınca gidip anayasaya %90ların üstünde evet oyu atanlar, zamanında polisten gördüğü her türlü kötü muameleye bayıla bayıla razı gelenler bugün "efendi olsun doktorlar da" diyenlerle aynı kişilerdir.
430 entry daha
hesabın var mı? giriş yap