5 entry daha
  • bu kadar basit bir senaryo seçmemelilerdi ya. bu ne allah aşkına.

    --- spoiler ---
    zuko meğersem ozai'ın gerçek oğlu değilmiş. vay anasını be ne kadar zekice, ne kadar sıradışı bir senaryo arkadaş. kimsenin de aklına gelmemiştir şerefsizim. ulan aylarca bekletiyorsun çizgi roman da çizgi roman diye. ne umduk ne bulduk. bu saatten sonra değil ursa'yı ursa'nın sülalesini bulsanız kaç yazar be.

    hayır yani ortada üç sezondur harika bir şekilde çizilmiş bir baba oğul çatışması var fevkalade şekilde bunu bağlayabilecekken "zuko ozai'ın oğlu değilmiş beyler... :( :( :(" demek ancak yer gök aşk senaristine yakışacak bir hareket hiç kusura bakmayın. aylarca milleti bekletip bu kadar tırto bir hikaye yazmak gerçekten büyük başarı örneği. zaten toph da yok, ulan bana ne aang ile katara aşkından.

    ulan madem zuko ozai'ın gerçek oğlu değil ve ozai da zuko'nun küçüklüğünden beri biliyor bunu ne demeye bu çocuğu öldürmedi? öldürmeyi geç nasıl oldu da ülkenin başına getirmeye, prenslik ünvanı vermeye kadar gitti? zuko biraz daha salla başı al maaşı bir tip olsaydı belki de ozai öldükten sonra tahtı direk zuko'ya bırakacaktı ya bırakın allah aşkınıza neymiş zuko ozai'ın oğlu değilmiş. yav hee he. ondan bu adam yıllarca ursa'yı yanından kovmadı de mi, ondan bu adam yıllarca elin oğluna ateş ulusu'nun prensi, tahtın veliahtı muamelesi yaptı de mi. yav hee he hee he. ulan ozai gibi bir adam üç sezon boyunca bize anlatılan o adamsa bunu duyar duymaz ursa'nın sülalesine ağza alınmayacak işkenceler yapar, zuko'nun da canlı canlı derisini yüzer değil yanında "oğlum oğlum..." diye gezdirmek hilal adası'nda volkanların içine atar yemin ediyorum. siz kimi kandırıyorsunuz be kimi kandırıyorsunuz?

    ekleme: wikia'daki birkaç tartışmayı okudum. ursa'nın ikem'e gönderdiği mektuptaki "our son" (oğlumuz) ifadesi "ozai ile benim oğlum"u ifade etmek için kullanılmış olabilirmiş. ayrıca mektubu azula'nın yazmış olma ihtimali de var. ozai azula'ya böyle bir oyun oynamasını söylemiş olabilir, azula da böyle bir mektup yazmıştır ve zuko'yu şüphelendirmek, tahttan indirmek için böyle bir yola başvurmuş olabilir, sonuçta karı deli bir karı ne yapacağı hiç belli olmaz. ki bu iki senaryo aslında daha mantıklı. çünkü askeri toplantıda sözde kendisine saygısızlık ettiğini düşündüğü için oğluna agni kai'da saldıran ve oğlunun yüzünü yakan, onu üç yıl boyunca sürgüne gönderen bir adamın aslında o çocuğun gerçek oğlu olmadığını öğrendiğinde yapabileceklerini ben hayal dahi edemiyorum. umarım bu şekildedir çünkü aksi halde avatar'ın senaristlerinin yer gök aşk senaristinden bir farkı kalmayacak.
    --- spoiler ---
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap