5 entry daha
  • kuramsal olarak açıklamak gerekirse bir insanın kendi varolu$unu içgüdüsel bir biçimde default kriter olarak ele alıp o kritere uymayanlara fiilen ya da dolaylı yollardan saldırması da fa$izm olarak tabir edilen olgunun türevlerinden olduğuna göre ; her fa$izm kontentli aksiyon kendi kar$ıt hareketini yaratacaktır.yoketme ve varolmaya dayalı bir rekabetin antisi ve antidotu yoktur kanımca,demekki sonsuza kadar kapı$malara sahne olacak galaksinin sebebiyet-i mukaddesi fa$izmdir, sürekli bir olu$ biçimidir..

    insanlar arası dü$manlığın genetik hafızaya da dayalı olduğu dü$ünüldüğünde olmu$ ve olacak hiçbir yoketme ve yokolma durum veyahut olu$unun haksız ve gayrı-doğal olmadığının da görüleceği kanaatindeyim..

    neticede varolu$ biçiminize gösterilen tahammülsüzlük aynı $ekilde kar$ılanmazsa,tepki gören davranı$ ve olu$ biçimi varlığını daha güç $artlarda sürdürebilecektir..daha ilkel olan daha içgüdüsel davrandığı için de ondan daha ileride olan üstün insanlar bundan zarar görecektir. o sebeple ilkellere uygulanacak vah$etin de bence hiçbir mahsuru yoktur ve özellikle ya$adığımız ülkenin de gen-etik temizliğe ihtiyacı vardır..

    tek ba$ına voltran olabilen ile on ki$i bir araya gelip anca voltranı olu$turabilen cisimler arasında ciddi platform farklılıkları olduğunu ve aynı yeryüzünü payla$mamaları gerektiğine inanıyorum.bu inancımın adının da fa$izm olduğunu sanıyorum...

    (bkz: kabile sava$ları)
754 entry daha
hesabın var mı? giriş yap