5670 entry daha
  • şu olay var ya hani. dün futurama tarafından hem twitter'a hem de ekşi sözlük'e yayılan bir görüntü; http://s14.directupload.net/…es/130404/ju3hymeg.swf

    bu görüntü maç esnasında hemen hepimizin dikkatini çekmiş ve yine sosyal medyadan anladığım kadarıyla hepimiz tarafından da büyük sempatiyle karşılanmıştı.

    fakat şimdi bakıyorum da pek sevgili medyamız, eskiden sorsan "fb'nin antrenörü değil." diye tanımladığı aykut kocaman için şimdi "iyi hoca ama oyuncuları ile ilişkileri kötü. kimisiyle kavgalı. kimisiyle çok lakayt. baksana yabancı bir oyuncu kendisine nasıl el şakası yapıyor/yapabiliyor." minvalinde bir tavır içerisine girme çabasında. dün allah'tan takım seks yaptı da bu gavatlara fazla meydan bırakmadık.

    tabi aslında bu durumu pek yadırgamıyorum. türkiye'deki rol model teknik direktör/antrenör/sportif direktör/menajer oyuncularının analarına-bacılarına küfür etmeyi kendisinde hak olarak gören, medya mensuplarını aşağılamakta hiçbir bes görmeyen, "onu çekme bunu çek", "ben ders almam ders veririm" ve bunlar gibi binlerce kibirli açıklama yapabilen, futboldan anlamadığı için "çok iyi motivatör abi" diye anılan bir şey olduğu için bu konuda medyayı da o rezil, ahlaksız, kansız medyaya inanan cahilleri de bir nevi anlıyorum yani.

    aykut kocaman fenerbahçe için büyük şanstır. onu fenerbahçe taraftarları/sempatizanları/türk futbolu'nun tarafsız takipçileri tarafından gavatlara yem etmememiz lazım.
16284 entry daha
hesabın var mı? giriş yap