1 entry daha
  • kaslı erkekten kasıt yarışmalara hazırlanan, her yerinden kas fışkıran, kollarının kalınlığı 60 cm adamlar değil. tişörtü giydiğinde içini dolduran, hatları belirgin olan, göbeği olmayan, üçgen veya üçgene yakın, orantılı hatlara sahip adam, kaslı erkek sayılır. en basit anlatımı kasları belirgin erkektir.

    garibime giden bu erkeklere bok atanların kızlardan çok yine erkekler olması. ne varsa bok atılacak, adam sporunu yapıyor, giydiği şeyleri kendine yakıştırıyor, ayna karşısında mutlu oluyor, özgüvenini tazeliyor, vücuduna yatırım yapıyor, depresyona karşı kendini koruyor, serotonini bol miktarda vücuduna salgılayarak karamsarlığından kurtuluyor.

    gelelim karşı cins açısından, bunlar bulunduğunuz ortamlarda, özellikle götlü göbekli erkeklerin yanında, ne o öyle kaslı kaslı, iiiiğrenç, işim olmaz diyenleri de gördük, gözlerinin zaman zaman spor yapan adamın kollarına, omuzlarına kaydığına da şahidim. hatta o iğrenç diyenlerin sevişme sırasında ilk kollarınızı sıkması, mide kaslarına, boyun kaslarına saldırması zaten hep tesadüf.

    bakmayın siz kadınların istemiyoruz kaslı erkek dediğine, buldular da yemediler.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap